Bestel Online met de service van uw lokale Matom dealer

Als u via onze website een product aanschaft besteld u rechtstreeks bij de importeur voor de Benelux van Lumag en Greenworks. U kunt er daarom op vertrouwen dat uw opdracht in goede handen is. Matom levert een breed scala aan gemotoriseerde en elektrische machines. Vooral bij gemotoriseerde machines is de aflevering van de machine een belangrijk aspect.

De met een 4-takt, 2-takt of diesel motor uitgeruste machines moeten voor gebruik eerst startklaar gemaakt worden wat betekent naast het eerst opbouwen van de machine uiteraard ook olie en brandstof toevoegen. Daarna krijgt elke machine een afleverbeurt. Dit betekent controle van een machine op vele punten:

- het controleren/ afstellen van het motortoerental

- het controleren/ afstellen van alle kabels (rem-, gas-, voor-en achteruitkabels)

- het controleren van alle bout- en moerverbindingen

- het aanbrengen van eventuele zoolplaat verbreders (trilplaten)

- het controleren van de bandenspanning

- het controleren/ afstellen van de aandrijfriem spanning

- het testen van de machine

Daarnaast worden een groot aantal machines nog aangepast voor de Benelux markt. Matom werkt bijvoorbeeld samen met Aspen de grootste leverancier van Alkylaat brandstof in de Benelux. Het gebruik van dit type brandstof garandeert een probleemloos gebruik van uw machine maar ook een aanzienlijke verlenging van de levensduur van uw machine. De elektrische en accu machines van Greenworks worden inprincipe 'startklaar' in een doos geleverd.

Matom magazijn

Matom dealers:

Matom heeft als importeur er voor gekozen samen te werken met professionele Tuin en Park dealers en Professionele gereedschap leveranciers in Nederland, België en Luxemburg. Zij kunnen de aflevering van de machine volledig in eigen beheer uitvoeren doordat het grootste gedeelte van deze dealers beschikt over een eigen service werkplaats met gekwalificeerde monteurs. Als er behoefte aan is kan U als gebruiker nog extra toelichting krijgen over het gebruik en onderhoud van de machine.

Daarnaast kent Matom ook nog voor vele machines de 1-2-3 Waarborg. Mocht blijken dat de machine niet aan uw verwachtingen voldoet of blijkt dat u achteraf toch liever een zwaardere machine had gekocht dan kunt u dat tot 1 maand na de aankoop met de dealer regelen.


Hoe wilt u dat wij de machine afleveren?

Als u een machine via onze website besteld kunt u zelf bepalen hoe de aflevering gaat plaatsvinden.

- U wilt de machine zelf opbouwen en rechtstreeks aan huis afgeleverd hebben (de aflevering dag wordt na ontvangst van uw bestelling in overleg met U bepaald).

- U wilt de machine door een dealer laten voorzien van een afleverbeurt en aan huis afgeleverd hebben (de aflevering dag wordt na ontvangst van uw bestelling in overleg tussen U en de dealer bepaald).

- U wilt de machine door een dealer laten voorzien van een afleverbeurt en daar ook afhalen (de aflevering dag wordt na ontvangst van uw bestelling in overleg tussen U en de dealer bepaald en vindt plaats wanneer het U uitkomt).


U kunt uw keuze wat betreft de wijze van aflevering zelf aangeven wanneer u tot een bestelling overgaat.

Welke dealer gaat de machine leveren?

Matom beschikt over een groot dealernetwerk maar door de grote diversiteit in zijn machines zijn er binnen het dealernetwerk ook weer specialisten. Zo zijn er dealers volledig gespecialiseerd in houtbewerking (kloven, zagen) en andere weer sterk in machines voor bodem en grondbewerking (trilplaten, stampers, dumpers). Dit is de reden dat als u kiest voor levering door een dealer wij direct contact met u opnemen voor het bepalen van de betreffende dealer.

Besteld u de machine gedurende werktijd (tussen 8.00 en 17.00 uur) dan zullen wij u binnen een uur contact met u opnemen en besteld u na werktijd dan zal dat direct de eerste volgende werkdag zijn. Wilt u de machine zelf opbouwen ook dan nemen wij contact met u op i.v.m. de levering. Mocht een dealer uw gewenste product niet op voorraad hebben dan leveren wij de machine in principe de volgende werkdag bij de dealer.

De betaling!

Als u tot een bestelling overgaat betaald u het aankoopbedrag aan Matom. U ontvangt direct een betalingsbevestiging en nadat wij telefonisch met u een dealerkeuze bepaald hebben ontvangt u de definitieve factuur van de dealer. Ook als de machine rechtstreeks aan u wordt geleverd ontvangt u een factuur van een dealer in uw regio.

Belangrijk voor u als (professionele) gebruiker om te weten is dat u altijd de definitieve factuur ontvangt van één van onze dealers.

Veilig betalen!

Bij ons kunt u veilig en gemakkelijk betalen via iDEAL, bankoverschrijving of onder rembours (contant bij aflevering). Belgische klanten kunnen betalen via Bankcontant/Mister Cash, bankoverschrijving of onder rembours.  

Onderstaand vindt u meer informatie over de verschillende betaalmethoden.

iDeal

iDeal

Met iDeal kunt u veilig en eenvoudig uw bestelling betalen. U betaald in uw vertrouwde internet betaalomgeving, die beveiligd is door uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 

U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Meer informatie? Bezoek de officiele website van iDeal. Klik hier.  

Bankoverschrijving

 Afbeeldingsresultaat voor bankoverschrijving

U kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op onze rekening. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met daarbij een order bevestiging (hierin treft u ook het bankrekeningnummer aan, de naam van de begunstigde en uiteraard het over te maken bedrag. Zodra de betaling is ontvangen, worden wij automatisch van de betaling op de hoogte gebracht en wordt uw bestelling verzonden.

Wij hebben een rekening bij de Rabobank. Overboeking van een Rabobankrekening naar Rabobankrekening vindt plaats binnen 1 werkdag. Wanneer u een rekening heeft bij een andere bank, zal de overboeking 1 tot 2 werkdagen duren. Houdt er dus rekening mee dat uw bestelling pas verzonden wordt, als de overboeking ontvangen is.

Bancontact / Mister Cash 

mister cashBancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België.

De banken zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.

Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren,

kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. U kunt met Bancontact/Mister Cash direct uw aankopen betalen in een

voor u vertrouwde bankomgeving.

Sofort Banking

 sofort-banking-logo.gif    

Sofort Banking is het online betaalsysteem ontwikkeld voor de Duitse markt en beschikbaar in 9 andere landen.

Alle Duitse klanten van de deelnemende banken die gebruik maken an internetbankieren, kunnen gebruik maken van vSofort banking. U kunt met Sofort Banking direct uw aankopen betalen in een voor u vertrouwde bankomgeving.

PayPal

news_19951_n.jpg       

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mailadres en wachtwoord (zie PayPal). Met PayPal betaald u veilig in 203 landen en in 26 valuta's. U kiest zelf hoe u wilt betalen: met een creditcard, uw bankrekening of vanaf uw PayPal-saldo.

Als u met PayPal betaalt, blijven uw gegevens altijd prive. Daarnaast zijn uw aankopen beschermd. Als u niet ontvangt wat u besteld heeft, kunt u het aankoopbedrag terug krijgen.

Rembours

Rembours.jpg     

Betaling onder rembours betekent bij Matom contant betalen bij aflevering. U betaalt het bedrag dus aan de chauffeur als deze uw bestelling aflevert. Let op! Dit kan uitsluitend contant ( u kunt dus niet pinnen).

Wanneer u via deze methode wilt betalen kan dit alleen als u kiest voor de optie " U wilt de machine zelf opbouwen en rechtstreeks aan huis afgeleverd hebben". De definitieve factuur wordt met de zending meegezonden.

Als u kiest voor rembours dan zijn er geen kosten aan verbonden bij bestellingen vanaf € 500,- incl. BTW. Is uw orderbedrag minder als € 500,- dan zijn de rembourskosten € 12,50. De kosten die onze vervoerder voor een rembourszending berekent namelijk € 12,50 dient u aan ons te betalen. 

Waar staan wij voor?

Matom staat altijd garant voor 100% service en garantie. Met een uitgebreid dealernetwerk ondersteunen wij U als gebruiker. Dealers kunnen gebruik maken van onze eigen technische dienst en een uitgebreid Spare-Parts magazijn. Dit betekent dat u verzekert bent van een probleemloos gebruik van uw machine. Mocht u na aanschaf van de machine nog vragen hebben over de machine of mocht de machine service nodig hebben of wilt u een garantieaanvraag doen, dan kunt u zich eenvoudig richten tot Matom of een dealer in uw regio. 

Wij zijn er van overtuigd dat aankoop via onze website u alleen maar voordelen oplevert. Als u via onze website tot aankoop over gaat kunt u er zeker van zijn dat u op zeer korte termijn naar volle tevredenheid gebruik kunt maken van uw aangeschafte product.

Wij wensen u veel succes met uw aankoop.