Categorieën

Accu kettingzagen kopen van Greenworks!

De Greenworks accu kettingzagen zijn de meest krachtige accu kettingzagen in de markt. Snoerloos zagen betekent milieu vriendelijk zagen zonder benzine en zonder verlengsnoeren. Daarnaast heeft Greenworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw kettingzaag ook kunt gebruiken in een grasmaaier, heggenschaar, takkenzaag, bladblazer, trimmer, kruiwagen etc.

Bij de keuze van uw kettingzaag speelt als eerste voltage een rol. Hieronder ziet u een overzicht van de voltages en de doelgroepen. Kijk misschien ook of u nog andere machines wilt gebruiken (in de toekomst) met het zelfde voltage. Na uw voltage keuze moet u bepalen welk accu Ah. (amperage) u wilt gebruiken. Amperage staat voor "tankinhoud". Dus hoe hoger het amperage hoe langer u kunt werken met een accu. Greenworks accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic. Wilt u meer weten over Lithium ION accu's, leest u dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's

Greenworks heeft in 5 verschillende voltages een groot assortiment kettingzagen:

24 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van kleinere diameters hout en vooral geschikt voor particulieren. Ook geschikt voor snoei(zaag)werk in tuinen.

48 Volt (2x24 Volt) kettingzagen zijn er voor het zagen van middel grote diameters hout en vooral geschikt voor particulieren en (semi) professionals.

40 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van middel grote diameters hout en vooral geschikt voor particulieren en (semi) professionals. Het breedste assortiment tuinmachines vindt u in binnen dit voltage.

60 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van middel- tot grote diameters hout en vooral geschikt voor (semi) professionals en particulieren.