Filter veegmachines

Categorieën

Veegmachine kopen van Lumag!


Lumag heeft in principe twee verschillende modellen veegmachines in zijn assortiment. De Lumag KM600N en KM800 en de KM1000. De KM600N is 60cm en de KM800 is 80cm breed, zeer robuust qua bouw en geschikt voor het vegen van kleine en grotere oppervlakten. De KM1000 is met zijn 1 meter brede borstel zeer geschikt voor grotere oppervlakten. De KM1000 heeft ook een groot rubberen midden zwenkwiel welke geschikt is voor alle ondergronden.

Bij alle veegmachines worden zowel de borstel als de wielen aangedreven. Alle veegmachines zijn geschikt voor het vegen van verschillende ondergronden zoals steen, klinkers, beton en asfalt etc. De machines kunnen gebruikt worden voor het vegen van zand, bladeren, groenafval, vuil, stro, etc. maar zijn in de winter ook zeer geschikt voor het vegen van sneeuw. Voor alle machines zijn sneeuwschuiven beschikbaar evenals opvangbakken. Zowel de KM600N, KM800 als de KM1000 worden standaard geleverd met sneeuwschuif en opvangbak.

Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken: Welke brandstof kunt U gebruiken?