Categorieën

24 volt accu grasmaaiers van Greenworks 

Met een accumaaier van Greenworks maait u probleemloos elk gazon. Geen verlengkabels en geen stank door uitlaatgassen dus milieu vriendelijk. Een groot voordeel van een accu grasmaaier is de veilige werkomgeving zonder snoeren maar ook een onbeperkt werkbereik, de lage onderhoudskosten, extreem lage gebruikskosten (geen dure benzine!) en het aanzienlijk lagere geluidsniveau. 

De Greenworks 24 Volt grasmaaiers kunt u gebruiken met 24 Volt Lithium ION accu’s van 2.0 Ah of 4.0 Ah. Er zijn ook grasmaaiers die werken op 2 stuks 24 Volt accu. De 24+24volt=48 Volt accu grasmaaiers zijn extra krachtig. Greenworks accumaaiers zijn zeer wendbaar, hebben een uitstekend bedieningsgemak en zijn licht in gewicht waardoor u volop kunt genieten van uw draadloze vrijheid. 

Het voordeel van Greenworks is dat u de machines ook zonder accu kunt aanschaffen want alle accu’s (zowel 2.0 Ah, als 4.0Ah) zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 24 en 24+24volt lijn. Uiteraard zal de lijn de komende jaren verder worden uitgebreid. Greenworks 24 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic. Wilt u meer weten over Lithium ION accu's, leest u dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's