Categorieën

Minigraafmachine kopen van Lumag?

Lumag heeft een zeer groot assortiment rupsdumpers zowel hydraulisch als mechanisch aangedreven. Op basis van deze techniek is de Lumag MB600 ontwikkeld. Een minigraafmachine die vooral gekocht wordt vanwege zijn compactheid in combinatie met de vele gebruiks mogelijkheden. 

De krachtige minigraafmachine is vooral qua afmetingen uniek. Met zijn zeer compacte ontwerp biedt hij enorme prestaties bij vele werkzaamheden. Of het nu gaat om graafwerkzaamheden in nauwe ruimtes, het aanleggen van bewatering, het opruimen van oude fundamenten of werkzaamheden rond en om een huis. Waar grotere graafmachines zich geen toegaan kunnen verschaffen biedt de Lumag MB600 de oplossing. 

Met een breedte van ca. 69cm kunt u bijna altijd met de graafmachine door een poort of smal gangpad rijden. De rupsaandrijving zorgt ervoor de machine zeer wendbaar is en geschikt voor alle ondergronden.

Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken:  Welke brandstof kunt U gebruiken?