Categorieën

Accu heggenscharen kopen van Greenworks

De Greenworks heggenscharen zijn de meest krachtige accu heggenscharen in de markt. Snoerloos snoeien betekent milieu vriendelijk werken zonder benzine en zonder verlengsnoeren. Daarnaast heeft Greenworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw heggenschaar ook kunt gebruiken in een grasmaaier, kettingzaag, takkenzaag, bladblazer, trimmer, kruiwagen etc.

Bij de aanschaf zijn aspecten als zwaardlengte en maximale knip diameter erg belangrijk. Naast de standaard heggenscharen zijn er ook langbereik heggenscharen. Dit zijn heggenscharen met een extra lange steel.

Greenworks heeft in 5 verschillende voltages een groot assortiment kettingzagen:

7,2 Volt heggenscharen zijn er voor het snoeien van kleinere heggen zoals buxus en vooral geschikt voor particulieren.

24 Volt heggenscharen zijn er voor het snoeien van kleinere heggen en vooral geschikt voor particulieren.

48 Volt (2x24Volt) heggenscharen zijn er voor het snoeien van kleinere- tot middelgrote heggen en vooral geschikt voor particulieren en semi professionals.

40 Volt heggenscharen zijn er voor het snoeien van kleinere- tot middelgrote heggen en vooral geschikt voor particulieren en semi professionals. Het breedste assortiment tuinmachines vindt u in binnen dit voltage.

60 Volt heggenscharen zijn er voor het snoeien van kleinere- tot middelgrote heggen en vooral geschikt voor semi professionals en particulieren.