Categorieën

Zoek uw Greenworks accu machine per voltage. 24 Volt, 48 Volt (2x24 Volt), 40 Volt, 60 Volt, 80+82 Volt en 230 volt.

Greenworks stelt de normen in Outdoor Power Equipment met zijn 24 Volt, 2 x 24Volt, 40 VOLT, 60 VOLT  LIJN tuin gereedschappen voor semi-professionals en particulieren.

Greenworks Tools loopt voorop in innovatie en verandert ook de markt van tuingereedschap met de meest complete lijn accu tuingereedschap ter wereld. Als één van de grootste tuingereedschap producenten ter wereld zal de accu tuinmachine lijn de komende jaren alleen maar verder worden vergroot. De top kwaliteit van Greenworks wordt onderstreept doordat de Duitse STIHL groep (vooral bekent van de oranje kleurige gemotoriseerde tuinmachines) een substantieel belang heeft genomen in het moederbedrijf van Greenworks namelijk Globetools. In de Globetools fabrieken zullen dus zowel voor Stihl als voor Greenworks accu tuinmachines worden geproduceerd.

De gebruikers van tuingereedschap zijn ook op zoek naar machines die minder lawaai maken, geen CO² uitstoten en minder onderhoud nodig hebben. De nieuwe DIGIPRO motoren vormen de basis van vele accu machines. Deze koolborstelvrije motoren zorgen ervoor dat de prestaties van de machine met 30% toenemen en de trillingen met 70% afnemen. Greenworks is trouw aan zijn slogan: LIFE GETS EASIER. Als u klaar bent met uw verlengsnoer is snoerloos de ideale oplossing.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw