Categorieën

Tuin- en parkmachines kopen van Lumag!

Lumag heeft een zeer complete range machines voor werkzaamheden in tuinen en parken. Zowel voor particulieren als professionals.

De krachtige Grondboormachines zijn leverbaar met een 2-Takt of 4-Takt motor en hebben een maximale boordiameter van 300mm. Met boorlengtes van 800mm en verlengstukken tot 600mm is er voor elke gebruiker een accessoires leverbaar.

Wilt een boomstronk wegfrezen dan heeft Lumag de ideale stronkenfrees. Voorzien van een unieke E-GRIP FREESKOP met 9 hartmetalen beitels kunt u elke diameter boom verwijderen. 

De range hakselaars van Lumag is zeer breed. Met een assortiment voor particulier gebruik maar ook zeker voor professioneel gebruik. De trommelhakselaars zijn zeer sterk en kunnen elke tak probleemloos verkleinen. Het topmodel de HC15H-NL heeft zelfs een invoerwals waardoor de aanvoer altijd gelijkmatig plaatsvindt voor optimaal haksel resultaat.

Met een sleuvengraafmachine kunt u sleuf graven voor de aanleg van kabels of leidingen. Het voordeel is geen extra schade aan uw tuin of inrit door de minimale werkbreedte die u nodig heeft voor deze machine.

Onkruidborstelmachines worden gebruikt om het onkruid tussen straatstenen of tegels te verwijderen. Met gehard stalen borstels verwijdert u alle grassoorten maar ook mos en groenaanslag op uw straatwerk.

De motormaaiers van Lumag zijn gemaakt voor extreme omstandigheden. Ruwterrein, extreem hoog gras of andere soorten groen zijn voor de ruwterrein maaiers van Lumag geen probleem. De maaiers zijn voorzien van een maaimes of een messentrommel.

De waterpompen van Lumag worden veelal gebruikt in uitzonderlijke omstandigheden. Bijvoorbeeld als er geen stroom voor handen is. Compressors worden gebruikt in de bouw, werkplaats maar ook op locatie. Bijvoorbeeld bij gebruik van tackers. Lumag heeft een serie compressors die zich vooral onderscheidt door het geringe geluidsniveau. Fluisterstil worden ze wel genoemd.