Categorieën

24 Volt accu compressor van Greenworks

Met de Greenworks accu compressors heeft u een krachtige accu compressor met een lange werktijd. De compressors worden geleverd zonder of met een accu en oplader. Het grote voordeel van een snoerloze compressor is uiteraard geen verlengsnoeren en minder lawaai.

De compressor kan een maximale druk realiseren van 8 bar (115 PSI). Daarnaast heeft Greenworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw compressor ook kunt gebruiken in een grasmaaier, kettingzaag, takkenzaag, heggenschaar, trimmer, etc.

Het voordeel van Greenworks is dat u de machines ook zonder accu kunt aanschaffen want alle accu’s (zowel 2.0 Ah, 4.0Ah) zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 24 volt lijn. Uiteraard zal de lijn de komende jaren verder worden uitgebreid. Greenworks 24 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic. Wilt u meer weten over Lithium ION accu's, leest u dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's