Categorieën

80 Volt accu grasmaaier van Greenworks

De Greenworks 80 Volt accu grasmaaiers behoren tot de meest krachtige accu grasmaaiers in de markt. Een 3 in 1 maaier die kan mulchen, zij- en achteruitworp (opvang) heeft maar vooral enorm krachtig is. De Greenworks 80 Volt grasmaaier is gemaakt voor de professionele en semi-professionele gebruiker.

De Greenworks 80 Volt accu grasmaaiers zijn de meest krachtige accu grasmaaiers in de semi-professionele markt. Er zijn zelfaangedreven en niet zelf aangedreven modellen met een maaibreedte van 46cm en 51cm.De Greenworks 80 Volt grasmaaiers zijn gemaakt voor de semi-professionele gebruiker en professionele gebruiker die een goed alternatief zoekt voor een benzine maaier.

Met een accumaaier van Greenworks maait u probleemloos elk gazon. Geen verlengkabels en geen stank door uitlaatgassen dus milieu vriendelijk. Een groot voordeel van een accu grasmaaier is de veilige werkomgeving zonder snoeren maar ook een onbeperkt werkbereik, de lage onderhoudskosten, extreem lage gebruikskosten (geen dure benzine!) en het aanzienlijk lagere geluidsniveau. Het grote verschil tussen de accumaaiers is de maaibreedte en de opbouw van de machine. Het top model is de Greenworks zelfaangedreven maaier GD80LM51SP. Een 51cm brede maaier die zelf rijdend is (u hoeft niet te duwen).

Alle Greenworks maaiers beschikken over een mulch functie. Het mulchen zorgt ervoor dat het gemaaide gras gerecycled/ sterk verkleind wordt waarna het functioneert als voeding voor uw gazon. De Greenworks 80 Volt grasmaaiers kunt u gebruiken met 80 Volt Lithium ION accu’s van 2.0 Ah of 4.0Ah. Greenworks accumaaiers zijn zeer wendbaar, hebben een uitstekend bedieningsgemak en zijn licht in gewicht waardoor u volop kunt genieten van uw draadloze vrijheid. 

Het voordeel van Greenworks is dat u de machines ook zonder accu kunt aanschaffen want alle accu’s (zowel 2.0 Ah, 4.0Ah) zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 80 volt lijn. Uiteraard zal de lijn de komende jaren verder worden uitgebreid. Greenworks 80 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic. Wilt u meer weten over Lithium ION accu's, leest u dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw