Categorieën

Accu trimmers en bosmaaiers kopen van Greenworks?

De Greenworks trimmers en bosmaaiers zijn de meest krachtige accu trimmers in de markt. Snoerloos trimmen betekent milieu vriendelijk gras trimmen zonder benzine en zonder verlengsnoeren. Daarnaast heeft Greeworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw trimmer ook kunt gebruiken in een grasmaaier, heggenschaar, takkenzaag, bladblazer, kettingzaag, kruiwagen etc.

Er zijn binnen het Greenworks assortiment trimmers leverbaar voor het trimmen van graskanten (gazons) en bosmaaiers voor het  trimmen van graskanten en maaien van dikkere gras en onkruidsoorten. Bosmaaiers worden naast een met een trimmerspoel (trimmerdraad) ook altijd met een mes (schijf) geleverd en beschikken meestal ook over een stuurboom.

Greenworks heeft in 7 verschillende voltages een groot assortiment trimmers en bosmaaiers:

7,2 Volt grasscharen zijn er voor kleinere gazons en vooral geschikt voor particulieren.

24 Volt trimmers zijn er voor kleinere gazons en vooral geschikt voor particulieren.

48 Volt ( 2x24 Volt) trimmers zijn er voor kleine- en middel grote gazons en vooral geschikt voor particulieren.

40 Volt trimmers en bosmaaiers zijn er voor kleine- en middel grote gazons en vooral geschikt voor particulieren. Het breedste assortiment tuinmachines vindt u in binnen dit voltage.

60 Volt trimmers en bosmaaiers zijn er voor middel grote en grote gazons en vooral geschikt voor semi-professionals en particulieren.