Categorieën

48 Volt ( 24V + 24V) accu kettingzagen van Greenworks


Met een accu kettingzaag van Greenworks zaagt u probleemloos. Geen verlengkabels en geen stank door uitlaatgassen dus milieu vriendelijk. Een groot voordeel van een accu kettingzaag is de veilige werkomgeving zonder snoeren maar ook een onbeperkt werkbereik, de lage onderhoudskosten, extreem lage gebruikskosten (geen dure benzine!) en het aanzienlijk lagere geluidsniveau.

De Greenworks 48 Volt ( 24V+24V) kettingzagen kunt u gebruiken met 24 Volt Lithium ION accu’s van 2.0 Ah of 4.0 Ah. De 24V +24V=48 Volt accu grasmaaiers zijn extra krachtig. Greenworks accutrimmers zijn zeer wendbaar, hebben een uitstekend bedieningsgemak en zijn licht in gewicht waardoor u volop kunt genieten van uw draadloze vrijheid.

Het voordeel van Greenworks is dat u de machines ook zonder accu kunt aanschaffen want alle accu’s (zowel 2.0 Ah, als 4.0Ah) zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 24V en 24V+24V lijn. Uiteraard zal de lijn de komende jaren verder worden uitgebreid. Greenworks 24 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic. Wilt u meer weten over Lithium ION accu's, leest u dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's