Categorieën

Een trilplaat kopen van Lumag!


Lumag levert een complete range trilplaten en grondverdichters met een slagkracht van 835 kg tot 3800 kg. Er zijn zowel benzine als dieselmotoren leverbaar. Elke trilplaat van Lumag wordt standaard geleverd met een rubbermat en transportwielenset. De rubbermat voorkomt beschadigingen aan uw straatwerk en kan eventueel uw slagkracht dempen.

Alle trilplaten van Lumag zijn voorzien van Loncin motoren. Matom geeft u als importeur van Lumag NU 5 JAAR GARANTIE  en "1 maand niet goed geld terug garantie" omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze trilplaten. Nadere uitleg kunt u lezen op Matom Garantie en Servicevoorwaarden. Daarnaast verwijzen wij u naar het aanmeld formulier voor aanspraak op de extra garantie: Aanmelden 5 jaar garantie.

Wilt u weten welke trilplaat voor u het meest geschikt is, kijk dan op Welke trilplaat moet ik aanschaffen?  Hier geven we extra uitleg waar u op moet letten bij aanschaf van een trilplaat.

Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken: Welke brandstof kunt U gebruiken?