Categorieën

Accu robotmaaiers kopen van Greenworks!

De instap in robotmaaiers was nog nooit zo gemakkelijk! Uitgerust met de nieuwste technologie voor perfecte resultaten plus ingenieuze functies voor gemakkelijke installatie en bediening. De nieuwe Optimow ontwikkeld om uw leven te vergemakkelijken.

Optimow is bijzonder robuust en uitgerust met alle slimme functies die u nodig hebt voor perfecte resultaten en een probleemloos gebruik. Zodra u Optimow hebt ingesteld, bedient u hem vanaf elke locatie met de GreenGuide-app – zodat uw robotmaaier thuis op een slimme en stille manier het gazon maait. Het haarscherpe maaidek zorgt voor uitzonderlijke resultaten. Gebouwd voor een moeiteloze start – en eindeloze tevredenheid!
Geniet van de Optimow en de uitzonderlijke waarde die hij biedt, plus een groot aantal geïntegreerde functies waarvoor u elders veel meer betaalt.
Als U tussen 15 maart en 30 Juni 2022 een robotmaaier aanschaft van Greenworks ontvangt u een GRATIS garage t.w.v. € 149,- . Scan de onderstaande QR code of klik op de afbeelding en vul het aanvraag formulier in. U ontvangt dan rechtstreeks vanuit Greenworks een GRATIS garage voor uw robotmaaier.  
Logo gratis garage-1.jpg