Categorieën

Accu hogedrukreinigers kopen van Greenworks?

De Greenworks accu hogedrukreinigers zijn vooral uniek door hun flexibiliteit. U wilt uw groencontainer schoonspuiten? Vul de emmer van de hogedrukreiniger met water en neem de hogedrukreiniger mee naar de plaats waar u wilt spuiten. Geen slangen of verlengkabels uitrollen. De hogedrukreinigers zijn geschikt voor allerlei schoonmaak klussen rondom het huis of het reinigen van gereedschap, fiets etc.

Greenworks accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic. Wilt u meer weten over Lithium ION accu's, leest u dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's

Daarnaast heeft Greenworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw hogedrukreiniger ook kunt gebruiken in een trimmer, heggenschaar, takkenzaag, bladblazer, kettingzaag, kruiwagen etc.

Greenworks heeft in 2 verschillende voltages een hogedrukreiniger. Qua prestatie zit er geen verschil tussen de 40Volt of 60 Volt hogedrukreiniger. Het is meer de keuze voor het voltage in combinatie met aanschaf van andere tuinmachines.

40 Volt hogedrukreinigers zijn er voor particulieren. Het breedste assortiment tuinmachines vindt u in binnen dit voltage.

60 Volt hogedrukreinigers zijn er voor particulieren.