Categorieën

Aggregaten of inverters kopen van RATO of Lumag!

Matom BV is de importeur van Lumag en RATO voor Nederland en België. Alle dealers (online-shops, groothandels in gereedschappen en tuin- en park winkels) worden geleverd door Matom BV. Lumag en RATO zijn o.a. fabrikant van aggregaten, inverters, waterpompen en motoren. Deze motoren worden wereldwijd gebruikt door vele fabrikanten van o.a. tuinmachines zoals hakselaars, grasmaaiers, trilplaten en vele andere machines. Met een productie van meer dan 3 miljoen motoren per jaar is bijvoorbeeld RATO een toonaangevende producent in de wereld.

Professionele (maar ook particuliere) gebruikers gebruiken vele machines maar niet allemaal intensief, continue of dagelijks. Deze machines worden veelal gehuurd of uiteindelijk gekocht waarbij de investering niet eenvoudig wordt terug verdiend. Lumag en RATO hebben een lijn machines die dit segment perfect kan invullen. Daarnaast heeft Matom als importeur er voor gekozen zijn lijn uitsluitend via professionals te verkopen. Nederlandse en Belgische Tuin- en Parkdealers en groothandels in professionele gereedschappen die samen met Matom als importeur van Lumag en RATO de service en ondersteuning kunnen bieden die u van een professioneel merk mag verwachten.

Lumag en RATO zijn moderne bedrijven die in R&D, in hooggekwalificeerd personeel, in geavanceerde machines, robots en apparatuur, de onmisbare middelen ziet die nodig zijn om te groeien en om producten met de nieuwste technologie en de hoogste kwaliteit te garanderen.