Categorieën

Hydraulische rupsdumper kopen van Lumag!

Lumag heeft naast zijn mechanisch aangedreven rupsdumpers ook een lijn hydraulische rupsdumpers. Bij hydraulische dumpers heeft u geen slijtage aan kabels, poelies, koppelingen of aandrijfriemen maar werkt de machine volledig hydraulisch. De door Lumag gebruikte hydraulische pomp zorgt voor een probleemloos gebruik van deze mini-dumpers.

De Lumag dumpers zijn ideaal voor het transporteren van zand, puin, grind, bouwmaterialen, tuinafval, stenen, hout etc. De dumpers zijn uitgerust met een kiepbak en de PRO serie heeft ook de mogelijkheid zich zelf te beladen. De High-tip uitvoeringen kunnen uitstekend in een container kiepen doordat de laadbak tot 1.40 meter hoog kan worden geheven. Alle modellen zijn leverbaar met drie verschillende motoren en er zijn diverse laadbakken leverbaar.

Lumag gebruikt al meer dan 10 jaar Loncin benzine motoren voor bijna al zijn motor aangedreven machines. Zeer kwalitatieve en betrouwbare motoren. Matom BV geeft als importeur dan ook 3 jaar garantie op deze motoren. Alle hydraulische dumpers zijn leverbaar met een Loncin motor. Daarnaast zijn voor alle modellen ook een Honda motor of een diesel motor leverbaar. Met een breedte van rond de 73cm kunt u bijna altijd met de dumpers door een poort of smal gangpad rijden. De rupsaandrijving zorgt ervoor dat de machine zeer wendbaar is en geschikt voor alle ondergronden.

Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken:  Welke brandstof kunt U gebruiken?