Categorieën

Accu grasmaaiers kopen van Greenworks!

Met een accumaaier van Greenworks maait u probleemloos elk gazon. Geen verlengkabels en geen stank door uitlaatgassen dus milieu vriendelijk. Een groot voordeel van een accu grasmaaier is de veilige werkomgeving zonder snoeren maar ook een onbeperkt werkbereik, de lage onderhoudskosten, extreem lage gebruikskosten (geen dure benzine!) enhet aanzienlijk lagere geluidsniveau. Het grote verschil tussen de accumaaiers is het voltage, de maaibreedte en wel of niet zelf aangedreven. Daarnaast heeft Greenworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw grasmaaier ook kunt gebruiken in een trimmer, heggenschaar, takkenzaag, bladblazer, kettingzaag, kruiwagen etc. Als u dus tot de aanschaf van een accumaaier overgaat kijk dan ook naar de andere machines die u met dezelfde accu's kunt gebruiken. Bijvoorbeeld een 40Volt accu is te gebruiken in meer dan 25 andere tuinmachines.

Alle Greenworks maaiers beschikken over een mulch functie. Het mulchen zorgt ervoor dat het gemaaide gras gerecycled/ sterk verkleind wordt waarna het functioneert als voeding voor uw gazon. Greenworks accumaaiers zijn zeer wendbaar, hebben een uitstekend bedieningsgemak en zijn licht in gewicht waardoor u volop kunt genieten van uw draadloze vrijheid. Binnen elk voltage zijn er maaiers die u moet voortduwen en zelf rijdende maaiers.

Greenworks accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic. Wilt u meer weten over Lithium ION accu's, leest u dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's

Greenworks heeft in 4 verschillende voltages een groot assortiment grasmaaiers:

24 Volt grasmaaiers zijn er voor gazons tot 500m2 en vooral geschikt voor particulieren. 

2 x 24 Volt (=48 Volt) grasmaaiers zijn er voor gazons tot 900m2 Een zeer breed assortiment tuinmachines en powertools vindt u binnen dit voltage.

40 Volt grasmaaiers zijn er voor gazons tot 900m2 en vooral geschikt voor particulieren. Het breedste assortiment tuinmachines vindt u binnen dit voltage.

60 Volt grasmaaiers zijn er voor gazons tot 1200m2 en vooral geschikt voor particulieren en semi-professionals.