Categorieën

Accu bladblazers kopen van Greenworks!

De Greenworks bladblazers zijn de meest krachtige accu bladblazers in de markt. Een groot voordeel van een accu bladblazer is de veilige werkomgeving zonder snoeren maar ook een onbeperkt werkbereik, de lage onderhoudskosten en extreem lage gebruikskosten (geen dure 2-Takt benzine!) en het aanzienlijk lagere geluidsniveau. Bij bladblazers wordt altijd gesproken over de blaassnelheid. Dit is echter een moeilijk vergelijkbaar element. Als de blaasbuismond wordt versmalt neemt de blaassnelheid enorm toe maar de hoeveelheid weg geblazen materiaal wordt juist minder. Vergelijkt u daarom ook het luchtvolume van de verschillende machines.

Daarnaast heeft Greenworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw bladblazer ook kunt gebruiken in een grasmaaier, kettingzaag, takkenzaag, heggenschaar, trimmer, kruiwagen etc.

Greenworks heeft in 5 verschillende voltages een groot assortiment bladblazers:

24 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine oppervlakten en vooral geschikt voor particulieren.

2 x 24 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine- en middelgrote oppervlakten en vooral geschikt voor particulieren en semi professionals.

40 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine- en middelgrote oppervlakten en vooral geschikt voor particulieren en semi professionals. In het 40 Volt assortiment is ook een bladblazer- en zuiger combinatie leverbaar. Het breedste assortiment tuinmachines vindt u in binnen dit voltage.

60 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine-, middel- en grote oppervlakten en vooral geschikt voor semi professionals en particulieren.