Categorieën

Rups- of wieldumper kopen van Lumag!

Lumag heeft een zeer compleet assortiment rupsdumpers, 4-wiel aangedreven dumpers en accu dumpers/kruiwagens. De rupsdumpers of mini-rupsdumpers zijn leverbaar met een mechanische aandrijving of met een volledig hydraulische aandrijving. De Lumag rupsdumpers zijn ideaal voor het transporteren van zand, puin, grind, bouwmaterialen, tuinafval, stenen, hout etc. De dumpers zijn uitgerust met een vlakke bak met opstaande of kantelbare randen of met een kiepbak. Er is ook een 4 wiel aangedreven wiel dumper of transporter leverbaar die zeer handig is voor transport op harde maar uiteraard ook zachte ondergronden. Accu dumpers zijn natuurlijk het meest milieu vriendelijk en ook ideaal bij gebruik in binnen ruimtes.

Er zijn als accessoires ook andere bakken of (hout)dragers leverbaar. Het grote voordeel van de dumpers is de breedte. Met een breedte tussen de 64 en 82cm kunt u bijna altijd met de dumpers door een poort of smal gangpad rijden. De rupsaandrijving zorgt ervoor de machine zeer wendbaar en krachtig zijn en geschikt voor alle ondergronden. De wieldumpers zorgen er voor dat er minder schade aan de ondergrond ontstaat maar zijn ook handig op harde ondergronden.

Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken:  Welke brandstof kunt U gebruiken?