Categorieën

Motor rupsdumpers, (accu) kruiwagens of minigraafmachine kopen van Lumag!

Lumag heeft een complete range machines met rups- of wielaandrijving. Rupsdumpers, kruiwagens en minigravers die vooral compact zijn en daardoor door elke poort of deur kunnen. Met rups- of wielaandrijving, mechanisch of volledig hydraulisch, met benzine of dieselmotor maar ook op met de nieuwste accu technologie.

Door het brede assortiment is er voor elke gebruiker wel een rupsdumper leverbaar. Of je nu gewoon een basis rupsdumper zoekt zoals de MD300 of toch liever een volledig hydraulische machine met een High-Tip kiepfunctie zodat elke container probleemloos geladen kan worden. Rupsaangedreven machines kunnen op elke ondergrond gebruikt worden. Banden aangedreven machines worden veelal gebruikt op hardere ondergronden maar voldoen ook uitstekend op zanderige ondergronden. Uiteraard zorgen zij voor minder spoorvorming dan rupsen. 

Wilt u juist milieu bewust werken dan zijn de accukruiwagens en accu rupsdumpers zeer geschikt. Uiteraard worden deze machines ook vaak ingezet bij werkzaamheden in een binnenruimte omdat er geen uitstoot van gassen aanwezig is.

Uitgangspunt blijft dat de machines compact, wendbaar maar wel krachtig zijn. Daardoor zijn ze geschikt voor alle gebruikers.