Categorieën

Houtbewerking machines kopen van Lumag.

Lumag heeft een zeer complete range machines voor het bewerken van hout. Zowel voor bedrijfsmatig als particulier gebruik.

Voor het kloven van brandhout is er een zeer groot assortiment Lumag houtkloofmachines. Kloofmachines op 230Volt, 400Volt, met benzinemotor of met een aftakas aandrijving. Voor elke gebruiker heeft Lumag een specifieke machine ter beschikking.

De zaagkloofmachines van Lumag combineren zagen en kloven in één machine. U voert uw boomstammen aan en zaagt deze op de gewenste lengte. De ingebouwde kloofmachine zorgt voor het automatisch kloven. De eventueel meegeleverde transportband zorgt voor een efficiente afvoer van uw gezaagde en gekloofde hout.

Met een balken-plankenzaag zaagt u uit een complete boom planken of balken. Voor productie of prive gebruik.

Voor het zagen van hout kunt u gebruik maken van een Lumag wipzaag. Een zeer veilige en zeer snelle manier van zagen van gekloofd of nog te kloven hout. Zowel met krachtstroom motor als met aftakas aandrijving.

Een bouwzaag treft u aan op elke bouwplaats. Voor het zagen van alle soorten hout, platen en balken. Robuust en stabiel en daardoor geschikt voor elke bouw.