Categorieën

Hakselaar kopen van Lumag

Lumag hakselaarLumag heeft in zijn assortiment verschillende hakselaars. De Lumag HC10-NL is geschikt voor particulier en semi-professioneel gebruik. De machine heeft één grote invoer trechter. De hakselaar heeft een duplex messentrommel. Het voordeel is dat al het materiaal via deze invoer trechter kan worden vermalen.  Takken van 8 tot 10cm dik en al het overige tuin- en snoeiafval. De 6,5 pk motor in combinatie met een brede messentrommel zullen al het snoei materiaal volledig versnipperen. 

De Lumag HC15-NL is geschikt voor particulier en professioneel gebruik. De machine heeft één grote invoer trechter. De hakselaar heeft een duplex messentrommel. Het voordeel is dat al het materiaal via deze invoer trechter kan worden vermalen.  Van takken tot meer dan 10 cm dik tot al het overige tuin- en snoeiafval. De 15 pk motor in combinatie met de 30cm brede messentrommel zullen al het snoei materiaal volledig versnipperen. De HC15H is een hakselaar met een invoerwals. Deze brengt het materiaal op de juiste snelheid naar de messen en is daarmee ideaal voor professionals, semi-professionals en particulieren. 

Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken: Welke brandstof kunt U gebruiken?