Categorieën

40 Volt accu tuinmachines kopen van Greenworks!

Met 40 Volt accu tuingereedschap heeft Greenworks de meest complete accu tuingereedschap lijn in de markt. De grootste voordelen van accu tuingereedschap zijn: geen lastige verlengkabels, geen benzine kopen, veel minder lawaai, geen stank, geen schadelijke uitlaatgassen, geen jaarlijks onderhoud, geen startproblemen.

De 40 Volt Greenworks machines zijn ontwikkeld voor particulieren en semi-professionals. Een aantal machines is voorzien van de unieke koolborstelvrije DigiPro motor. In combinatie met de 40 Volt Lithium ION accu’s zorgt dit voor top prestaties en extra lange werktijd. De 40 Volt lijn bestaat uit grasmaaiers, kettingzagen, bladblazers, heggenscharen, trimmers, een bosmaaier, langbereik heggenschaar, takkenzaag, grondfrees en compressor. De accu lijn bestaat uit een 2.0 Ah accu, 4.0 Ah accu (4.0 Ah zorgt voor een dubbele werktijd t.o.v. 2.0 Ah) en een 6.0 Ah accu. Er is een universele acculader voor alle 40 Volt accu's maar ook een universele snel lader. De laadtijd van bijvoorbeeld een 2.0 Ah accu wordt dan 30 minuten i.p.v. 1 uur.

Het voordeel van Greenworks is dat u de machines ook zonder accu kunt aanschaffen want alle accu’s (zowel 2.0 Ah, 4.0 Ah en 6.0Ah) zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 40 volt lijn. Uiteraard zal de lijn de komende jaren verder worden uitgebreid. Greenworks 40 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic.

Wilt u meer weten over Lithium ION accu's, leest u dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's