Categorieën

GREENWORKS STELT DE NORM IN ACCU GEREEDSCHAP

Greenworks stelt de normen in Outdoor Power Equipment met zijn 24 Volt, 2 x 24Volt, 40 VOLT, 60 VOLT  LIJN tuin gereedschappen voor semi-professionals en particulieren.

Greenworks Tools loopt voorop in innovatie en verandert ook de markt van tuingereedschap met de meest complete lijn accu tuingereedschap ter wereld. Als één van de grootste tuingereedschap producenten ter wereld zal de accu tuinmachine lijn de komende jaren alleen maar verder worden vergroot. De top kwaliteit van Greenworks wordt onderstreept doordat de Duitse STIHL groep (vooral bekent van de oranje kleurige gemotoriseerde tuinmachines) een substantieel belang heeft genomen in het moederbedrijf van Greenworks namelijk Globetools. In de Globetools fabrieken zullen dus zowel voor Stihl als voor Greenworks accu tuinmachines worden geproduceerd.

De gebruikers van tuingereedschap zijn ook op zoek naar machines die minder lawaai maken, geen CO² uitstoten en minder onderhoud nodig hebben. De nieuwe DIGIPRO motoren vormen de basis van vele accu machines. Deze koolborstelvrije motoren zorgen ervoor dat de prestaties van de machine met 30% toenemen en de trillingen met 70% afnemen. Greenworks is trouw aan zijn slogan: LIFE GETS EASIER. Als u klaar bent met uw verlengsnoer is snoerloos de ideale oplossing.

De 24 Volt accu tuinmachine en gereedschappen lijn is bij uitstek geschikt voor de particulier. Het voordeel van 24 Volt is de compactheid van de machines in combinatie met de werktijd. De 2x24 (=48 Volt) accu tuinmachines gebruiken de standaard 24 Volt accu's. In een accu boormachine gebruikt U één 24 Volt accu en in een grasmaaier, waar u veel vermogen nodig heeft, 2 stuks 24 Volt accu's (wordt dus 48 VOLT!). Een groot assortiment accu grasmaaiers, trimmers, heggenscharen, kettingzagen en vele andere gereedschappen. Een lijn voor particulieren maar ook voor semi-professionals. Machines met veel kracht, snelheid en lange werktijden.

De 40 volt accu tuinmachine lijn is vooral zeer compleet. U vindt hier het grootste assortiment accu grasmaaiers ter wereld en verder trimmers, heggenscharen, kettingzagen etc. Een lijn voor particulieren maar ook voor semi-professionals. Machines met veel kracht, snelheid en lange werktijden.

De 60 Volt accu tuinmachine lijn is compleet en zeer krachtig. Deze Greenworks machines maken allemaal gebruik van de DIGIPRO koolborstelloze motor technologie en combineren dit met de toonaangevende 60 Volt Lithium Ion accu's ontwikkeld in samenwerking met Panasonic. De 60 volt lijn is voor de semi-professionele gebruiker en de particulier die op zoek is naar een goed alternatief van een benzine motor.