Categorieën

Grondboormachines kopen van Lumag!


Lumag heeft twee grondboormachines. Eén model is voorzien een 2-takt benzine motor. Daarnaast is er een twee persoons machine welke is voorzien van een 4-takt benzinemotor (machine is ook door 1 persoon te gebruiken). De boren en verlengstukken zijn op beide Lumag machines te gebruiken.

De EB520G is een zeer compacte maar ook krachtige grondboor vooral geschikt voor semiprofessioneel gebruik.  Hoveniers, boeren en tuinders kunnen met deze machine uitstekend uit de voeten. De grondboormachine wordt compleet geleverd met 3 boren van 100, 150 en 200mm. Er zijn boren beschikbaar met een diameter van 60mm tot 300mm en verlengstukken van 400mm en 600mm lang.

De Lumag EB400PRO is de meest krachtige (ook te gebruiken met twee personen) grondboormachine met een 141 cm³ / 3,3 pk sterke benzine motor. De machine is uiteraard geschikt voor zwaardere boorwerkzaamheden (zowel qua bodem, lengte als diameter). De EB400PRO wordt standaard geleverd met een adapter waardoor alle Lumag boren en verlengstukken op deze machine gebruikt kunnen worden met diameter van 60mm tot 300mm en verlengstukken van 400mm en 600mm lang.

Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken: Welke brandstof kunt U gebruiken?