Categorieën

Straatwerk machines en gereedschappen kopen van Lumag!

Lumag heeft een complete range trilplaten voor alle straat werkzaamheden. Van een compacte VP60 trilplaat met 835 Kg slagkracht tot een RPi38DE trilplaat van 3800 Kg. Er zijn zowel benzine als dieselmotoren leverbaar. Daarnaast is er voor specifieke straatwerkzaamheden ook een Lumag wals leverbaar.

De trilstampers van Lumag zijn er met een zeer smalle voetbreedte van 135mm maar ook met een standaard voetbreedte van 320mm. Alle machines zijn voorzien van een 4-Takt benzinemotor. De motoren zijn van Loncin (3 jaar garantie!) en Honda.

Matom BV heeft ook een complete lijn steenknippers en overig staat gereedschap zoals afreilatten, bandentangen en egaliseerders Deze gereedschappen worden voor Matom geproduceerd door Orit uit Nederland. Een zeer kwalitatieve en zeer complete lijn waarbij de kwaliteit wordt onderstreept door de 7 jaar garantie.

Naast het knippen van straatstenen kun je ook straatwerk zagen. Lumag heeft een serie steenzaagmachines en tegelzaagmachines waardoor ook het moeilijkste zaagwerk eenvoudig is uit te voeren. Voor deze diamantzaagmachines zijn ook diverse diamantzaagbladen leverbaar. Om aan de vraag van de gebruiker te kunnen voldoen zijn er diverse kwaliteiten met diverse asgaten leverbaar ook voor andere merken machines.