Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Commercieel Medewerker Binnendienst – Nederlands & Duits sprekend

Locatie: Druten

Ben jij spontaan en super klantgericht? Hou je van aanpakken en wil je werken bij een jong en snelgroeiend bedrijf, waar jij écht het verschil kunt maken? Bij Matom BV, importeur van o.a. Lumag machines voor  Bouw-straat en tuinwerk, zijn we op zoek naar een enthousiaste (Junior) Commercieel Medewerker Binnendienst – Nederlands & Duitssprekend.

Wat ga je doen?

Als (Junior) Commercieel Medewerker Binnendienst maak je deel uit van het salesteam en behandel je samen met je collega’s alle dagelijkse operationele zaken, projecten en taken die voortkomen uit vragen van gebruikers van onze machines. Je beantwoordt de telefoon, reageert op e-mailberichten, voert chatgesprekken en vindt het super leuk om Nederlandse maar ook Duitstalige klanten telefonisch te helpen en haalt daar je energie uit. Je zorgt voor een stijgend serviceniveau én voor een nog grotere klanttevredenheid. Hierbij staat het advies geven bij een (online) aankoop of het oplossen van uitdagingen centraal.

Kenmerken van jou zijn dat je zelfstandig kunt werken, proactief bent, snel kunt schakelen, een flexibele instelling hebt en verantwoordelijkheid durft te nemen. Je werkt in een enthousiast team, waarbij iedereen affiniteit heeft met de veranderende wereld van (online) retail. Je bent leergierig en wilt graag alle ins en outs van de Matom producten aan de klant kunnen vertellen. Natuurlijk helpen wij je daarbij eerst goed op weg met gedegen producttrainingen, zodat je dit enthousiast en met volle overtuiging kunt doen.

Op basis van je persoonlijke competenties en je eigen ambities kun je naast je werkzaamheden op de binnendienst ook extra taken en/of projecten uitvoeren, die kunnen variëren van het schrijven van (product)teksten en het onderhouden van de website.

Wat verwachten we van jou?

·        Een goede beheersing van het Duits en Nederlands (mondeling en en bij voorkeur schriftelijk).

·        Je bent in het bezit van een HBO/ MBO-diploma of hebt HBO werk- en denkniveau;

·        Je bent gedreven en enthousiast;

·        Je vind het leuk om klanten te helpen en raakt niet snel in de stress van een beetje werkdruk;

·        Je hebt commercieel inzicht, bent communicatief vaardig en kunt je goed inleven in anderen;

·        Je hebt affiniteit met machines en tuinproducten;

·        Je bent beschikbaar voor 28 – 40 uur per week.

·        Heb je misschien nog niet op alle punten ervaring, maar ben je wél super klantgericht, ambitieus en spreek en schrijf je goed Duits? Ook dan horen wij graag van je!

Wat bieden wij?

·        Een gevarieerde baan met bovengemiddeld veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief;

·        Flexibele werktijden;

·        Een platte organisatie met superkorte communicatielijnen en veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;

·        Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Kom jij ons team versterken? Reageer dan nu door het versturen van jouw CV en motivatiebrief naar dick@matom.nl of bel direct met 06-39720327.

Matom BV Energieweg 2, 6651 KT, Druten. www.matom.nl

Wij werven onze nieuwe collega's graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.