Categorieën

Trilstamper kopen van Lumag!


Lumag heeft verschillende modellen stampers in zijn assortiment. De VS80 serie stampers zijn voor normaal gebruik, dus niet voor de zeer intensieve gebruikers. De VS80C serie heeft een zwaardere motor als de VS80S en deze is ook groter waardoor de bovenbouw ook breder is. Alle modellen trilstampers zijn leverbaar met een extra smalle grondplaat van 220mm breed i.p.v. 285mm.

De VS80 serie stampers zijn voorzien van een Loncin motor. Dit zijn 4 takt-motoren (euro loodvrij). Met een slagkracht van 1200 kg zijn de machines veelzijdig inzetbaar voor alle stampwerkzaamheden. Om de trilstamper eenvoudig te transporteren worden alle modellen geleverd met een zeer degelijke transportwielenset.

De LVS stampers zijn voorzien van Honda motoren en voor de echte professionals en intensieve gebruikers. De LVS30 is uniek door zijn zeer compacte formaat en erg lage gewicht.

Matom geeft u als importeur van Lumag stampers 3 jaar garantie op de Loncin motoren. Tevens adviseren wij u graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken: zie Welke brandstof kunt U gebruiken?