Categorieën

Trilstamper kopen van Lumag


Lumag TrilstamperLumag heeft verschillende modellen stampers in zijn assortiment. De VS80 serie stampers zijn voor normaal gebruik, dus niet voor de zeer intensieve gebruikers. De VS80C serie heeft een zwaardere motor als de VS80S maar deze is ook groter waardoor de bovenbouw ook breder is. Alle modellen trilstampers zijn leverbaar met een extra smalle grondplaat van 220mm breed.

De VS80 serie stampers zijn voorzien van een Loncin motor, een 4 takt-motor (euro loodvrij). Met een slagkracht van 1200 kg zijn de machines veelzijdig inzetbaar voor alle stampwerkzaamheden. Om de trilstamper eenvoudig te transporteren worden alle modellen geleverd met een zeer degelijke transportwielenset.

De LVS stampers zijn voorzien van Honda motoren en voor de echte professionals en voor intensiever gebruik. De LVS-30 is uniek door zijn compacte formaat.

Matom geeft u als importeur van Lumag stampers 3 jaar garantie op Loncin motoren, 2 jaar garantie op de stampers en 1 maand " niet goed geld terug garantie" omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze trilstampers. Nadere uitleg kunt u lezen op: Matom 1-2-3 Waarborg Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken:  Welke brandstof kunt U gebruiken?