Greenworks

Greenworks Tools - Tuinmachines

GREENWORKS STELT DE NORM IN ACCU GEREEDSCHAP

Greenworks stelt de normen in Outdoor Power Equipment met zijn 24 Volt, 40 VOLT G-MAX, 60 VOLT DIGIPRO, 80 VOLT DIGIPRO en de 82 VOLT COMMERCIAL LIJN tuin gereedschappen voor professionals en particulieren.

Greenworks Tools loopt voorop in innovatie en verandert ook de markt van tuingereedschap met de meest complete lijn accu tuingereedschap ter wereld. Als één van de grootste tuingereedschapproducenten ter wereld zal de accu tuinmachine lijn de komende jaren alleen maar verder worden vergroot. De top kwaliteit van Greenworks wordt onderstreept doordat de Duitse STIHL groep (vooral bekent van de oranje kleurige gemotoriseerde tuinmachines) een substantieel belang heeft genomen in het moederbedrijf van Greenworks namelijk Globetools. In de Globetools fabrieken zullen dus zowel voor Stihl als voor Greenworks accu tuinmachines worden geproduceerd.

De gebruikers van tuingereedschap zijn ook op zoek naar machines die minder lawaai maken, geen CO² uitstoten en minder onderhoud nodig hebben. Na de introductie van de 40 volt lijn in de afgelopen jaren is de 80 volt lijn een nieuwe doorbraak op het allerhoogste niveau. De nieuwe DIGIPRO motoren vormen de basis van vele accu machines. Deze koolborstelvrije motoren zorgen ervoor dat de prestaties van de machine met 30% toenemen en de trillingen met 70% afnemen. Greenworks is trouw aan zijn slogan: LIFE GETS EASIER.

De 24 Volt accu tuinmachines zijn bij uitstek geschikt voor de particulier. Als u klaar bent met uw verlengsnoer is snoerloos de ideale oplossing. Het voordeel van 24 Volt is de compactheid van de machines in combinatie met de werktijd.

De G-Max 40 volt tuinmachine lijn is vooral zeer compleet. U vindt hier de grootste lijn accu grasmaaiers ter wereld en verder trimmers, heggenscharen, kettingzagen etc. Een lijn voor professionals maar ook voor particulieren. Machines met veel kracht, snelheid en lange werktijden.

                           

Greenworks introduceerd in 2017 de Greenworks 60 Volt DIGIPRO-LINE, de semi-professionele lijn van snoerloze tuinmachines. Deze Greenworks machines maken allemaal gebruik maken van de DIGIPRO koolborstelloze motor technologie en combineren dit met de toonaangevende 60 Volt Lithium Ion accu's ontwikkeld in samenwerking met Panasonic. Aangedreven door innovatie leidt Greenworks de industrie met krachtige alternatieven voor benzine aangedreven machines. De 60 volt lijn is voor de semi-professionele gebruiker en de particulier die op zoek is naar een goed alternatief van een benzine motor.

Greenworks introduceerde gedurende 2015 de Greenworks 80 Volt PRO LINE, de professionele lijn van snoerloze tuinmachines. Deze Greenworks machines maken allemaal gebruik maken van de DIGIPRO koolborstelloze motor technologie en combineren dit met de toonaangevende 80 Volt Lithium Ion accu's ontwikkeld in samenwerking met Panasonic. Aangedreven door innovatie leidt Greenworks de industrie met krachtige alternatieven voor benzine aangedreven machines.

Greenworks 80 Volt PRO LINE machines leveren met benzine vergelijkbaar vermogen en prestaties zonder de hoge kosten van benzine en olie, wat ook betekent minder onderhoud kosten en aanzienlijk minder CO² uitstoot. De Greenworks Pro Line omvat de volgende producten (allemaal aangedreven door dezelfde industrie-leidende Greenworks 80 Volt Lithium Ion batterij) : Grasmaaier, Trimmer, Bladblazer, Kettingzaag, Heggenschaar en Sneeuwfrees. 

Met de introductie van de 82 VOLT COMMERCIAL lijn betreed Greenworks ook de markt van de echte professional en intensieve gebruiker.Een complete lijn met 82 volt tuinmachines voor de echte professionals die op zoek zijn naar top kwaliteit, lange werktijden, hoge werksnelheden. Een zelfrijdende grasmaaier, een rug bladblazer, bosmaaiers, kettingzagen, accu backpacks en accu's van 2.5 Ah en in de toekomst 5.0Ah maken dit tot een unieke lijn. 

Subcategorieën

 • 82 Volt Tuinmachines

  Greenworks 82 Volt Accu Tuinmachines

  Met 82 Volt accu tuingereedschap introduceert Greenworks in 2016 de absolute top van de markt. De 82 Volt lijn wordt ook wel de Greenworks Commercial lijn genoemd en is absoluut ontworpen voor de professionele gebruiker van tuinmachines maar uiteraard ook voor de gebruiker die op zoek is naar professionele machines. De professional wil kracht, lange werktijden, hoge snelheden maar ook lichte machines die ook bij intensief gebruik handzaam zijn.

  De grootste voordelen van accu-tuingereedschap zijn: geen lastige verlengkabels, geen benzine kopen, veel minder lawaai, geen stank, geen schadelijke uitlaatgassen, geen jaarlijks onderhoud, geen startproblemen. 

  Greenworks Commercial zijn professionele machines voor professionals. De meeste krachtige machines voor intensief gebruik.

  De unieke koolborstelvrije DigiPro motoren in combinatie met de 82 Volt Lithium ION accu’s zorgen voor prestaties vergelijkbaar met gemotoriseerde machines. De lijn bestaat uit een grasmaaier, kettingzaag, bladblazers, heggenschaar, trimmer-bosmaaier in combinatie met een 82 Volt 2.5 Ah Lithium ION accu (binnen 36 minuten geladen) , 5.0 Ah Lithium ION accu of een 82 volt 900Wh lithium ION accu Backpack. Een accu Backpack is eigenlijk een rugzak met accu's. Hierdoor neemt uw werktijd enorm toe, tot vijf keer langer werken dan met een 2,5Ah accu en wordt uw machine een stuk lichter. Een "dummy accu" met daaraan een kabel wordt verbonden met de accu Backpack. De lijn wordt op korte termijn uitgebreidt met zelfaangedreven grasmaaiers, een takkenzaag en een ruggedragen bladblazer.

  Het voordeel van Greenworks is dat u de machines ook zonder accu kunt aanschaffen want alle accu's ( zowel 2.5 Ah , 5.0 Ah als  de Backpack) zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 82 Volt lijn. Greenworks 82 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic.

  Wilt u meer weten over Lithium ION accu's, leest u dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's

 • 80 Volt Tuinmachines

  Greenworks 80 Volt Accu Tuinmachines

  Met 80 Volt accu tuingereedschap introduceerde Greenworks in 2015 het hoogste voltage in de markt. De 80 Volt Greenworks Pro lijn is ontwikkeld voor de (semi)professionele gebruiker van tuinmachines. De grootste voordelen van accu-tuingereedschap zijn: geen lastige verlengkabels, geen benzine kopen, veel minder lawaai, geen stank, geen schadelijke uitlaatgassen, geen jaarlijks onderhoud, geen startproblemen. 

  De unieke koolborstelvrije DigiPro motoren in combinatie met de 80 Volt Lithium ION accu’s zorgen voor prestaties vergelijkbaar met gemotoriseerde machines. De lijn bestaat uit een grasmaaier, kettingzaag, bladblazer, heggenschaar, trimmer, trimmer-bosmaaier en sneeuwfrees in combinatie met een 80 Volt 2.0 Ah Lithium ION accu (binnen 30 minuten geladen) of een 80 volt 4.0 Ah lithium ION accu.

  Het voordeel van Greenworks is dat u de machines ook zonder accu kunt aanschaffen want alle accu's ( zowel 2.0 Ah als  4.0 Ah) zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 80 Volt lijn. Greenworks 80 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic.

  Wilt u meer weten over Lithium ION accu's, leest u dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's

    

   

   ff
 • 60 Volt tuinmachines

  Greenworks 60 Volt Accu Tuinmachines

  Met 60 Volt accu tuingereedschap beschikt Greenworks over een lijn accu gereedschap voor een zeer brede doelgroep. De 60 Volt Greenworks lijn is ontwikkeld voor de semi-professionele gebruiker van tuinmachines. De gebruiker die geen doe 't zelf kwaliteit zoekt maar ook niet de kwaliteit waar een hovenier (zeer intensieve gebruiker) gebruik van maakt. De grootste voordelen van accu-tuingereedschap zijn: geen lastige verlengkabels, geen benzine kopen, veel minder lawaai, geen stank, geen schadelijke uitlaatgassen, geen jaarlijks onderhoud, geen startproblemen. 

  De unieke koolborstelvrije DigiPro motoren in combinatie met de 60 Volt Lithium ION accu’s zorgen voor prestaties vergelijkbaar met gemotoriseerde machines. De lijn bestaat uit een grasmaaiers, kettingzaag, bladblazers, heggenschaar, trimmer en takkenzaag in combinatie met een 60 Volt 2.0 Ah Lithium ION accu (binnen 60 minuten geladen) of een 60 volt 4.0 Ah lithium ION accu.

  Het voordeel van Greenworks is dat u de machines ook zonder accu kunt aanschaffen want alle accu's ( zowel 2.0 Ah als  4.0 Ah) zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 60 Volt lijn. Greenworks 60 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic.

  Wilt u meer weten over Lithium ION accu's, leest u dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's

                
 • 40 Volt Tuinmachines

  Greenworks 40 Volt Accu Tuinmachines

  Met 40 Volt accu-tuingereedschap heeft Greenworks de meest complete accu-tuingereedschap lijn in de markt. De grootste voordelen van accu-tuingereedschap zijn: geen lastige verlengkabels, geen benzine kopen, veel minder lawaai, geen stank, geen schadelijke uitlaatgassen, geen jaarlijks onderhoud, geen startproblemen.

  De 40 Volt Greenworks machines zijn ontwikkeld voor particulieren en professionals. Een aantal machines is voorzien van de unieke koolborstelvrije DigiPro motor. In combinatie met de 40 Volt Lithium ION accu’s zorgt dit voor top prestaties en extra lange werktijd. De 40 Volt lijn bestaat uit grasmaaiers, kettingzagen, bladblazers, heggenscharen, trimmers, een bosmaaier, langbereik heggenschaar, takkenzaag, grondfrees en compressor. De accu lijn bestaat uit een 2.0 Ah accu en een 4.0 Ah accu (4.0 Ah zorgt voor een dubbele werktijd t.o.v. 2.0 Ah) en een universele acculader. Deze laadt een 2.0 Ah accu in 1 uur.

  Het voordeel van Greenworks is dat u de machines ook zonder accu kunt aanschaffen want alle accu’s (zowel 2.0 Ah als 4.0 Ah) zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 40 volt lijn. Uiteraard zal de lijn de komende jaren verder worden uitgebreid. Greenworks 40 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic.

  Wilt u meer weten over Lithium ION accu's, leest u dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's

 • 24 Volt Tuinmachines

  Greenworks 24 Volt Accu Tuinmachines

  Met 24 Volt accu-tuingereedschap heeft Greenworks een zeer complete accu-tuingereedschap lijn. Deze lijn wordt op korte termijn ook nog uitgebreid met andere 24 volt accugereedschappen. De grootste voordelen van accu-tuingereedschap zijn: geen lastige verlengkabels, geen benzine kopen, veel minder lawaai, geen stank, geen schadelijke uitlaatgassen, geen jaarlijks onderhoud, geen startproblemen.

  De 24 Volt Greenworks machines zijn ontwikkeld voor particulieren en professionals. De 24 Volt lijn bestaat uit een kettingzaag, bladblazer, heggenscharen, trimmer, langbereik heggenschaar, takkenzaag, compressor, schroefmachine, schroef-klopboormachine, slagschroevendraaier, slagmoersleutel, zaklamp, cirkelzaag, multitool, decoupeerzaag en reciprozaag. De accu lijn bestaat uit een 2.0 Ah accu en een 4.0 Ah accu (4.0 Ah zorgt voor een dubbele werktijd t.o.v. 2.0 Ah) en een universele acculader. Deze laadt een 2.0 Ah accu in 45 minuten.

  Het voordeel van Greenworks is dat u de machines ook zonder accu kunt aanschaffen (met uitzondering van de schroefboormachines) want alle accu’s, zowel 2.0 Ah als 4.0 Ah, zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 24 volt lijn. Uiteraard zal de lijn de komende jaren verder worden uitgebreid. Greenworks 24 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic.

  Wilt u meer weten over Lithium ION accu's, leest u dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's

 • 24 Volt Powertools

  Accu Powertools (24 Volt)

  Met 24 Volt accuboormachines, accuzaagmachines en tuinmachines heeft Greenworks een zeer complete accu-gereedschap lijn. Het hoge voltage van 24Volt in combinatie met de professionele opbouw geven de hoogste prestaties in de markt. Uniek blijft de handzaamheid en het design van de accumachines. Deze lijn wordt op korte termijn ook nog uitgebreid met accu cirkelzagen, accu decoupeerzagen etc. De grootste voordelen van accu-gereedschap zijn: geen lastige verlengkabels, handzaam, zeer krachtig, veel minder lawaai.

  De 24 Volt Greenworks machines zijn ontwikkeld voor particulieren en professionals. De lijn bestaat uit een schroefboormachine, een schroefboormachine met klopboor functie, een aantal slagschroevendraaiers voor het snel en eenvoudig aandraaien van schroeven, bouten en moeren, en een handige zaklamp voor op het werk, thuis of op vakantie, een cirkelzaag, multitool en decoupeerzaag. De 24 Volt lijn bestaat verder uit een kettingzaag, bladblazer, heggenscharen, trimmer, langbereik heggenschaar, takkenzaag, compressor. De accu lijn bestaat uit een 2.0 Ah accu en een 4.0 Ah accu (4.0 Ah zorgt voor een dubbele werktijd t.o.v. 2.0 Ah) en een universele acculader. Deze laadt een 2.0 Ah accu in 45 minuten.

  Alle accu’s, zowel 2.0 Ah als 4.0 Ah, zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 24 volt lijn. Uiteraard zal de lijn de komende jaren verder worden uitgebreid. Greenworks 24 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic.

  Wilt u meer weten over Lithium ION accu's, leest u dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's

 • 230 Volt Tuinmachines

  Greenworks 230 Volt Tuingereedschap

  De 230 Volt tuingereedschap lijn van Greenworks is ontwikkeld voor particuliere gebruikers die een kwalitatieve tuinmachine willen gebruiken. De lijn bestaat uit trimmers, heggenscharen, kettingzagen, grasmaaier, bosmaaier, takkenzaag, bladblazer en grondfrees.

  Het voordeel van elektrisch tuingereedschap t.o.v. benzinegereedschap is: veel minder lawaai, geen benzine kopen, geen stank, geen schadelijke uitlaatgassen, geen jaarlijks onderhoud, geen startproblemen. Een bijkomend voordeel van elektrisch tuingereedschap is het geringe gewicht.

   

 • Handmaaiers

  Greenworks Handmaaimachines

  Greenworks heeft een drietal handmaaiers of kooimesmaaiers in zijn assortiment. Maaien zonder elektriciteit. Heeft U een klein gazon dan is een handmaaier vaak handiger dan een elektrische maaier. Maaitechniek zonder dat er contact plaatsvindt (de messenwals en het ondermes raken elkaar niet), daardoor zijn de maaiers bijzonder geluidsarm en extra licht voort te duwen.

 • Hogedrukreinigers

  Greenworks Hogedrukreinigers

  Het hele jaar door is een hogedrukreiniger van Greenworks Tools echt een heel handig apparaat. U kunt er de auto, uw fiets, de tuinmeubelen, hekken, stinkende afvalcontainers, patio's, houten vloeren, stenen tegels mee schoonmaken... de lijst is letterlijk eindeloos.

  Waar moet U op letten bij de aankoop van een hogedrukreiniger. Het belangrijkste is de druk. Dit wordt uitgedrukt in bar. Hoe hoger de druk of bar, hoe meer vermogen u heeft om het vuil los te maken. Hoe sterker de vervuiling hoe meer druk u nodig heeft. Daarnaast moet u ook kijken naar het aantal Watts van de hogedrukreiniger. Een hoger Wattage betekent ook betere prestaties.

  Als u de hogedrukreiniger veel gebruikt voor het schoonmaken van terraswerk dan is de grote van het schoon te maken oppervlakte uiteraard ook van belang. Hoe groter het oppervlakte hoe groter de hogedruk reiniger zou moeten zijn (dus hoe meer bar waterdruk wordt aangeraden). 

  Accessoires zijn uiteraard ook zeer belangrijk. Denk daarbij aan het soort pistool, de lans met een al dan niet instelbare sproeikop, rotorsproeiers, ingebouwde of externe reinigingsmiddeltank en de lengte van de slang. Maar denk ook aan terras reingers en wasborstels. Al deze accessoires maken uw hogedrukreiniger pas echt compleet. Greenworks hogedrukreinigers worden geleverd met standaard een groot aantal accessoires aan boord. Er zijn ook veel toevoegbare accessoires beschikbaar, zoals patioreinigers (terrasreinigers), langere verlengslangen of andere mondstukken. 

  Alle Greenworks hogedrukreinigers zijn voorzien van 3 axiale roestvrij stalen zuigers en een tuimelschijfpomp met aluminium kop. De zuigers zijn allemaal van gehard roestvrijstaal. Greenworks heeft als fabrikant van kwalitatief hoogwaardige hogedrukreinigers een assortiment met 8 modellen en zo voor elke gebruiker het juiste model.

 • - Accu Grasmaaiers

  Grasmaaiers van Greenworks

  De Greenworks grasmaaiers zijn de meest krachtige accu grasmaaiers in de markt. Snoerloos maaien betekent milieu vriendelijk maaien zonder benzine en zonder verlengsnoeren. Daarnaast heeft Greeworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw grasmaaier ook kunt gebruiken in een trimmer, heggenschaar, takkenzaag, bladblazer, kettingzaag, kruiwagen etc.

  Greenworks heeft in 4 verschillende voltages een groot assortiment grasmaaiers:

  40 Volt grasmaaiers zijn er voor gazons tot 500m2 en vooral geschikt voor particulieren.

  60 Volt grasmaaiers zijn er voor gazons tot 500m2 en vooral geschikt voor particulieren en semi-professionals.

  80 Volt grasmaaiers zijn er voor gazons tot 600m2 en vooral geschikt voor particulieren en semi-professionals.

  82 Volt grasmaaiers zijn er voor gazons groter dan 600m2 en vooral geschikt voor professionals en semi-professionals.

 • - Accu Trimmers

  Trimmers en Bosmaaiers van Greenworks

  De Greenworks trimmers en bosmaaiers zijn de meest krachtige accu trimmers in de markt. Snoerloos trimmen betekent milieu vriendelijk gras trimmen zonder benzine en zonder verlengsnoeren. Daarnaast heeft Greeworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw trimmer ook kunt gebruiken in een grasmaaier, heggenschaar, takkenzaag, bladblazer, kettingzaag, kruiwagen etc.

  Greenworks heeft in 5 verschillende voltages een groot assortiment trimmers en bosmaaiers:

  24 Volt trimmers zijn er voor kleinere gazons en vooral geschikt voor particulieren.

  40 Volt trimmers en bosmaaiers zijn er voor kleine- en middel grote gazons en vooral geschikt voor particulieren.

  60 Volt trimmers en bosmaaiers zijn er voor middel grote en grote gazons en vooral geschikt voor semi-professionals en particulieren.

  80 Volt trimmers en bosmaaiers zijn er voor middel grote en grote gazons en vooral geschikt voor semi-professionals en particulieren.

  82 Volt trimmers en bosmaaiers zijn er voor middel grote en grote gazons en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren.

 • - Accu Kettingzagen

  Kettingzagen van Greenworks

  De Greenworks kettingzagen zijn de meest krachtige accu kettingzagen in de markt. Snoerloos zagen betekent milieu vriendelijk zagen zonder benzine en zonder verlengsnoeren. Daarnaast heeft Greenworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw kettingzaag ook kunt gebruiken in een grasmaaier, heggenschaar, takkenzaag, bladblazer, trimmer, kruiwagen etc.

  Greenworks heeft in 5 verschillende voltages een groot assortiment kettingzagen:

  24 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van kleinere diameters hout en vooral geschikt voor particulieren.

  40 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van middel grote diameters hout en vooral geschikt voor particulieren en semi professionals.

  60 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van middel- tot grote diameters hout en vooral geschikt voor semi professionals en particulieren.

  80 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van middel- tot grote diameters hout en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor intensief gebruik.

  82 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van middel- tot grote diameters hout en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor zeer intensief gebruik.

 • - Accu Takkenzagen

  Takkenzagen van Greenworks

  De Greenworks takkenzagen zijn de meest krachtige accu takkenzagen in de markt. Snoerloos zagen betekent milieu vriendelijk zagen zonder benzine en zonder verlengsnoeren. Daarnaast heeft Greenworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw takkenzaag ook kunt gebruiken in een grasmaaier, heggenschaar, kettingzaag, bladblazer, trimmer, kruiwagen etc.

  Greenworks heeft in 3 verschillende voltages een groot assortiment takkenzagen:

  24 Volt takkenzagen zijn er voor het zagen van kleinere diameters hout en vooral geschikt voor particulieren.

  40 Volt takkenzagen zijn er voor het zagen van middel grote diameters hout en vooral geschikt voor particulieren en semi professionals.

  82 Volt takkenzagen zijn er voor het zagen van middel- tot grote diameters hout en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor zeer intensief gebruik.

 • - Accu Heggenscharen

  Heggenscharen van Greenworks

  De Greenworks heggenscharen zijn de meest krachtige accu heggenscharen in de markt. Snoerloos snoeien betekent milieu vriendelijk werken zonder benzine en zonder verlengsnoeren. Daarnaast heeft Greenworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw heggenschaar ook kunt gebruiken in een grasmaaier, kettingzaag, takkenzaag, bladblazer, trimmer, kruiwagen etc.

  Bij de aanschaf zijn aspecten als zwaardlengte en maximale knipdiameter erg belangrijk. Naast de standaard heggenscharen zijn er ook langbereik heggenscharen. Dit zijn heggenscharen met een extra lange steel.

  Greenworks heeft in 5 verschillende voltages een groot assortiment kettingzagen:

  24 Volt heggenscharen zijn er voor het snoeien van kleinere heggen en vooral geschikt voor particulieren.

  40 Volt heggenscharen zijn er voor het snoeien van kleinere- tot middelgrote heggen en vooral geschikt voor particulieren en semi professionals.

  60 Volt heggenscharen zijn er voor het snoeien van kleinere- tot middelgrote heggen en vooral geschikt voor semi professionals en particulieren.

  80 Volt heggenscharen zijn er voor het het snoeien van kleinere- tot middelgrote heggen en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor intensief gebruik.

  82 Volt heggenscharen zijn er voor het het snoeien van kleinere- tot middelgrote heggen en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor zeer intensief gebruik.

 • - Accu Bladblazers

  Bladblazers van Greenworks

  De Greenworks bladblazers zijn de meest krachtige accu bladblazers in de markt. Een groot voordeel van een accu bladblazer is de veilige werkomgeving zonder snoeren maar ook een onbeperkt werkbereik, de lage onderhoudskosten en extreem lage gebruikskosten (geen dure 2-Takt benzine!) en het aanzienlijk lagere geluidsniveau. Bij bladblazers wordt altijd gesproken over de blaassnelheid. Dit is echter een moeilijk vergelijkbaar element. Als de blaasbuismond wordt versmalt neemt de blaassnelheid enorm toe maar de hoeveelheid weg geblazen materiaal wordt juist minder. Vergelijkt u daarom ook het luchtvolume van de verschillende machines.

  Daarnaast heeft Greenworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw bladblazer ook kunt gebruiken in een grasmaaier, kettingzaag, takkenzaag, heggenschaar, trimmer, kruiwagen etc.

  Greenworks heeft in 5 verschillende voltages een groot assortiment bladblazers:

  24 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine oppervlakten en vooral geschikt voor particulieren.

  40 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine- en middelgrote oppervlakten en vooral geschikt voor particulieren en semi professionals. In het 40 Volt assortiment is ook een bladzuiger leverbaar.

  60 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine-, middel- en grote oppervlakten en vooral geschikt voor semi professionals en particulieren.

  80 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine tot zeer grote oppervlakten en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor intensief gebruik.

  82 Volt bladblazers zijn er voor het blazen van kleine tot zeer grote oppervlakten en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor zeer intensief gebruik.

   
per pagina
Toont 1 - 24 van de 217 items