Veegmachines

Veegmachine kopen van Lumag

Lumag veegmachineLumag heeft in principe twee verschillende modellen veegmachines in zijn assortiment. De Lumag KM800 en de KM1000. De KM800 is 80cm breed, zeer robuust qua bouw en geschikt voor het vegen van kleine en grotere oppervlakten. De KM1000 is met zijn 1 meter brede borstel en zijn grote midden zwenkwiel zeer geschikt voor alle ondergronden.

Bij alle veegmachines worden zowel de borstel als de wielen aangedreven. Alle veegmachines zijn geschikt voor het vegen van verschillende ondergronden zoals steen, klinkers, beton en asfalt etc. De machines kunnen gebruikt worden voor het vegen van zand, bladeren, groenafval, vuil, stro, etc. maar zijn in de winter ook zeer geschikt voor het vegen van sneeuw. Voor alle machines zijn sneeuwschuiven beschikbaar evenals opvangbakken (zowel de KM800 als de KM1000 worden standaard geleverd met sneeuwschuif en opvangbak) 

Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken: Welke brandstof kunt U gebruiken?

Subcategorieën

   
Toont 1 - 3 van de 3 items