Motor kruiwagen

Motorkruiwagen kopen van Lumag?

MD300RLumag heeft een zeer compleet assortiment rupsdumpers, 4-wiel aangedreven motorkruiwagens en accu dumpers. Er is een 4 wiel aangedreven wiel dumper/ motorkruiwagen/ transporter leverbaar die zeer handig is voor transport op harde maar uiteraard ook zachte ondergronden. Met een breedte van 80,5cm gaat hij door elke poort en kettingaandrijving maakt deze 4 wiel aangedreven machine zeer sterk.

De rupsdumpers of mini-rupsdumpers (zie Rupsdumpers) zijn leverbaar met een mechanische aandrijving zoals U hieronder kunt zien of met een volledig hydraulische aandrijving (zie hydraulische dumpers). De Lumag rupsdumpers zijn ideaal voor het transporteren van zand, puin, grind, bouwmaterialen, tuinafval, stenen, hout etc. De dumpers zijn uitgerust met een vlakke bak met opstaande maar kantelbare randen of met een kiepbak.  Accu dumpers zijn natuurlijk het meest milieu vriendelijk en ook ideaal bij gebruik in binnen ruimtes.

Bij de MD300, MD300G, MD500 en MD500H zijn als accessoires ook andere bakken of (hout)dragers leverbaar. Het grote voordeel van de dumpers is de breedte. Met een breedte tussen de 64 en 71,5cm kunt u bijna altijd met de dumpers door een poort of smal gangpad rijden. De rupsaandrijving zorgt ervoor de machine zeer wendbaar is en geschikt voor alle ondergronden.

Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken:  Welke brandstof kunt U gebruiken?

   
Toont 1 - 1 van 1 item