Kloofmachines

Bekeken producten

Lumag houtkloofmachine HOS7ASET Bekijk groter

Lumag houtkloofmachine HOS7ASET

Nieuw

Horizontale hydraulische Lumag houtkloofmachine HOS7ASET met een kloofkracht van 7 ton. De machine wordt geleverd met een splijtkruis en 10 meter Neopreen verlengkabel.

Meer details

€ 479,00

excl. BTW
€ 579,59 incl. BTW

Direct leverbaar

De HOS7ASET is een horizontale hydraulische Lumag houtkloofmachine met een kloofkracht van 7 ton. De ideale brandhout kloofmachine voor de particuliere gebruikers en (semi) professionals. Een compacte maar zeer krachtige houtklover voorzien van een stabiele en torsievrije staal constructie. 2 hands veiligheidsbediening. Standaard voorzien van transportwielen en een handgreep voor het eenvoudig verplaatsen van deze kloofmachine.

De kloofmachine heeft twee werksnelheden. De snelste stand gebruikt u voor lichtere werkzaamheden en de langzamere stand voor het kloven van zwaardere stukken hout. De machine heeft ook een instelbare afslag. Als u blokken hout wilt kloven van 30 cm lang kunt u de kloofmachine zo instellen dat deze stopt bij bijvoorbeeld 40cm. Dit betekent een enorme tijdwinst. Het meegeleverde splijtkruis zorgt ervoor dat u een blok hout in een beweging in 4 delen splijt.

De HOS7ASET en HOS7A zijn qua uitvoering exact gelijke machines alleen wordt de HOS7ASET geleverd met een splijtkruis (splijt het hout in één beweging in 4 delen) en een 10 meter neopreen verlengkabel. Als accessoire is ook nog een werktafel leverbaar waardoor u de machine "op werkhoogte" kunt gebruiken.

Voor deze houtklover geldt ook 30 dagen testrecht (zie pagina testrecht houtklovers).

Type motor 230 Volt elektromotor
Motorvermogen 2300 Watt
Kloofkracht 7 Ton
Maximale klooflengte 520mm
Kloofdoorsnede 50 - 320mm
Instelbare slaglengte Ja
Aantal werksnelheid standen 2 standen
Verstelbare hoogte tafelblad Nee
Max. hydraulische druk 20 MPa
Afmetingen (basis stand) L x B x H 1070 x 280 x 500mm
Splijtkruis Ja
Verlengkabel Ja, 10 meter Neopreen
Onderstel Nee
Gewicht 78 Kg
Art. nr. HOS7ASET

Accessoires