Hakselaars

Bekeken producten

Lumag hakselaar HC1500-EWNL Bekijk groter

Lumag hakselaar HC1500-EWNL

Nieuw

Zeer krachtige Lumag HC1500-EWNL (is gelijk aan type nr. HC15-NL) hakselaar voorzien van een 15 pk benzinemotor en een Duplex mestrommel. De machine wordt geleverd met een veiligheid werkset (bril en gehoorbeschermers). DEZE MACHINE WORDT GELEVERD INCLUSIEF ELEKTRO START T.W.V. € 199,- en verstelbare uitworpschacht en scharnierbare inworptrechter. 

Meer details

€ 1.899,00

excl. BTW
€ 2.297,79 incl. BTW

Direct leverbaar

De zeer krachtige Lumag HC1500-EWNL hakselaar is voorzien van een 15 pk benzinemotor en Duplex mestrommel. De hakselaar kan gebruikt worden voor snoeiafval van struiken tot bomen. De machine kan op eigen terrein eenvoudig verplaatst worden door de grote luchtbanden en trekhaak aansluiting (alleen transport op eigen terrein is toegestaan). Deze trekhaak aansluiting kunt u eenvoudig verwijderen. Nu met verstelbare uitworpschacht en scharnierbare inworptrechter.

Uiteraard kunt u door allerlei veiligheidsvoorzieningen zeer veilig met deze machine werken. De krachtige 15 pk motor zorgt ervoor dat zelfs takken tot 120mm verhakseld kunnen worden. De grote en extra lange vultrechter maakt het vullen van de machine zeer eenvoudig. De mestrommel met een breedte van 30 cm is voorzien van twee (omkeerbare) messen en een contrames. De HC1500-EWNL is hierdoor een machine die alles versnippert van takken tot snoeiafval. De machine is nu uitgerust met een elektro-start. De accu in combinatie met de startmotor zorgen ervoor dat U de machine dus eenvoudig met een sleutel starten. De accu wordt ook door de machine opgeladen. 

De houtsnippers worden door de afvoerbuis hoog uit de machine geworpen en de richt-plaat bepaald de uitworp stand. De uitworpschacht is verstelbaar. U kunt dus zelf bepalen waar u de opvangzak (kruiwagen, aanhanger etc.) neerzet want de schacht kan naar alle zijden worden ingesteld. De zeer robuuste inworpschacht is scharnierbaar gemaakt waardoor u bij verstoppingen, schoonmaken of vervanging van de messen eenvoudig de invoerschacht naar een zijde kunt laten zakken.

De machine kan zowel takken, struiken, hagen etc. perfect verhakselen. Ook groenafval (zoals snoeiafval van een conifeer) kunt U door de hakselaar laten verkleinen maar de machine is niet geschikt voor alleen loofafval (zoals bijv. varens). U kunt het verhakselde materiaal natuurlijk perfect als bodembedekking gebruiken.

Door de motoraandrijving kunt u de machine overal gebruiken en bent u niet afhankelijk van een stroomvoorzieningpunt. 

Duplex mestrommel

Motor type Luchtgekoelde 1-cil. 4-takt OHV benzinemotor
Motorinhoud 410cm³
Max. vermogen 15 pk
Motor fabrikant Loncin ( 3 jaar garantie!)
Tankinhoud 6,5 Liter
Type brandstof Euro loodvrije benzine
Startsysteem Trekstarter
Max. diameter invoer 120 mm
Toerental messen 2000 omw. per min.
Aantal messen 2 stuks duplex trommel (1 contra mes)
Mulchen Nee
Gratis bescherm middelen Bril en gehoorbeschermers
Machine afmetingen (L x B x H) 1900 x 800 x 1500mm
Gewicht 170 Kg
Art. nr. HC1500-EWNL
Verpakkingsmaten (L/B/H) 880 x 740 x 1230mm
Gewicht bruto 185 Kg
EAN code 4047424006450