Accu's & Laders 82 Volt

Bekeken producten

82 Volt Accuhouder G82BC Bekijk groter

82 Volt Accuhouder G82BC

Nieuw

De Greenworks G82BC is een accuhouder waarin u een 2.5Ah of 5.0Ah kunt plaatsen en deze op uw rug bevestigen. Dus geen extra gewicht in uw machine!

Meer details

€ 81,82

excl. BTW
€ 99,00 incl. BTW

Direct leverbaar

De Greenworks G82BC is een accuhouder waarin u een 2.5Ah of 5.0Ah kunt plaatsen en deze op uw rug kunt bevestigen. Voordeel: een veel lichtere machine in uw hand want het gewicht van uw accu draagt u gewoon op uw rug. 

Het verschil tussen een machine met en zonder accu is natuurlijk groot. Uw machine is zonder een 2.0Ah accu 1,5 kilo lichter en zonder een 5.0Ah accu zelfs 2,5 kilo. Wilt u bijvoorbeeld de kettingzaag of bladblazer zo licht mogelijk hebben dan is de accu harnas van Greenworks iets voor u. U plaats een accu in de houder van uw accuhouder. Vervolgens draagt u de houder op uw rug (gekoppeld aan uw riem) of bevestigt hem aan het harnas (zie G82BB harnas) en stopt de accu adapter in uw accu machine. Vervolgens gaat de stroom van uw accu via een (korte) kabel naar uw machine.

Op deze manier wordt u machine voorzien van stroom, is de machine lichter en profiteert u toch optimaal van alle voordelen van accu gereedschap.