Categorieën

48/24 volt accu grasmaaiers van Greenworks 

Met een accumaaier van Greenworks maait u probleemloos elk gazon. Geen verlengkabels en geen stank door uitlaatgassen dus milieu vriendelijk. Een groot voordeel van een accu grasmaaier is de veilige werkomgeving zonder snoeren maar ook een onbeperkt werkbereik, de lage onderhoudskosten, extreem lage gebruikskosten (geen dure benzine!) en het aanzienlijk lagere geluidsniveau. Het grote verschil tussen de accumaaiers is de maaibreedte en de opbouw van de machine. Het top model is de Greenworks zelfaangedreven maaier GD48LM51SP. Een 51cm brede maaier die zelf rijdend is (u hoeft niet te duwen).

Dual Voltage-accu's kunnen zowel 48 Volt DVT gereedschappen als 24 Volt DVT gereedschappen aandrijven. We weten het, het klinkt een beetje als magie. Maar eerlijk gezegd is het het resultaat van hard werken en een innovatieve mentaliteit. De magie is dat u zich geen zorgen hoeft te maken. De G4824B2 levert 2.0 Ah voor 48 Volt gereedschappen en 4.0 Ah voor 24 Volt gereedschappen.

Alle Greenworks maaiers beschikken over een mulch functie. Het mulchen zorgt ervoor dat het gemaaide gras gerecycled/ sterk verkleind wordt waarna het functioneert als voeding voor uw gazon. De Greenworks 48/24 Volt grasmaaiers kunt u gebruiken met 48/24 Volt Lithium ION accu’s van 2.0 Ah, 4.0Ah of 6.0 Ah. Greenworks accumaaiers zijn zeer wendbaar, hebben een uitstekend bedieningsgemak en zijn licht in gewicht waardoor u volop kunt genieten van uw draadloze vrijheid. 

Het voordeel van Greenworks is dat u de machines ook zonder accu kunt aanschaffen want alle accu’s (zowel 2.0 Ah, 4.0Ah als 6.0 Ah) zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 48/24 volt lijn. Uiteraard zal de lijn de komende jaren verder worden uitgebreid. Greenworks 48/24 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic. Wilt u meer weten over Lithium ION accu's, leest u dan hier meer over dit type accu's: Lithium ION accu's

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw