- Accu Kettingzagen

Kettingzagen van Greenworks

De Greenworks kettingzagen zijn de meest krachtige accu kettingzagen in de markt. Snoerloos zagen betekent milieu vriendelijk zagen zonder benzine en zonder verlengsnoeren. Daarnaast heeft Greenworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw kettingzaag ook kunt gebruiken in een grasmaaier, heggenschaar, takkenzaag, bladblazer, trimmer, kruiwagen etc.

Greenworks heeft in 5 verschillende voltages een groot assortiment kettingzagen:

24 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van kleinere diameters hout en vooral geschikt voor particulieren.

40 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van middel grote diameters hout en vooral geschikt voor particulieren en semi professionals.

60 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van middel- tot grote diameters hout en vooral geschikt voor semi professionals en particulieren.

80 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van middel- tot grote diameters hout en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor intensief gebruik.

82 Volt kettingzagen zijn er voor het zagen van middel- tot grote diameters hout en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor zeer intensief gebruik.

   
Toont 1 - 6 van de 6 items