- Accu Heggenscharen

Heggenscharen van Greenworks

De Greenworks heggenscharen zijn de meest krachtige accu heggenscharen in de markt. Snoerloos snoeien betekent milieu vriendelijk werken zonder benzine en zonder verlengsnoeren. Daarnaast heeft Greenworks het breedste assortiment accu tuinmachines waardoor u de accu van uw heggenschaar ook kunt gebruiken in een grasmaaier, kettingzaag, takkenzaag, bladblazer, trimmer, kruiwagen etc.

Bij de aanschaf zijn aspecten als zwaardlengte en maximale knipdiameter erg belangrijk. Naast de standaard heggenscharen zijn er ook langbereik heggenscharen. Dit zijn heggenscharen met een extra lange steel.

Greenworks heeft in 5 verschillende voltages een groot assortiment kettingzagen:

24 Volt heggenscharen zijn er voor het snoeien van kleinere heggen en vooral geschikt voor particulieren.

40 Volt heggenscharen zijn er voor het snoeien van kleinere- tot middelgrote heggen en vooral geschikt voor particulieren en semi professionals.

60 Volt heggenscharen zijn er voor het snoeien van kleinere- tot middelgrote heggen en vooral geschikt voor semi professionals en particulieren.

80 Volt heggenscharen zijn er voor het het snoeien van kleinere- tot middelgrote heggen en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor intensief gebruik.

82 Volt heggenscharen zijn er voor het het snoeien van kleinere- tot middelgrote heggen en vooral geschikt voor professionals, semi-professionals en particulieren en geschikt voor zeer intensief gebruik.

   
Toont 1 - 9 van de 9 items