Vegen/sneeuwfrezen

Veegmachines en sneeuwfrezen van Lumag

Subcategorieën

 • Veegmachines

  Veegmachine kopen van Lumag

  Lumag veegmachineLumag heeft in principe drie verschillende modellen veegmachines in zijn assortiment. De Lumag KM600 serie, de Lumag KM800 en de KM1000. De KM600 is een compactere 60cm brede veegmachine die door zijn specifieke wiel aandrijfsysteem zeer wendbaar is. Het unieke oliebadfilter op de KM600 maakt de veegmachine ook zeer geschikt in stofrijke omgevingen. De KM800 is 80cm breed, robuuster qua bouw en geschikter voor het vegen van grotere oppervlakten. De KM1000 is met zijn 1 meter brede borstel en zijn grote midden zwenkwiel zeer geschikt voor alle ondergronden.

  Bij alle veegmachines worden zowel de borstel als de wielen aangedreven. De KM600 serie bestaat uit een KM600 veegmachine met sneeuwschuif en een KM600 veegmachine met elektro start (KM600 E-START). Deze start dus doormiddel van een druk op de knop. Alle veegmachines zijn geschikt voor het vegen van verschillende ondergronden zoals steen, klinkers, beton en asfalt etc. De machines kunnen gebruikt worden voor het vegen van zand, bladeren, groenafval, vuil, stro, etc. maar zijn in de winter ook zeer geschikt voor het vegen van sneeuw. Voor alle machines zijn sneeuwschuiven beschikbaar evenals opvangbakken (zowel de KM800 als de KM1000 worden standaard geleverd met sneeuwschuif en opvangbak) 

  Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken: Welke brandstof kunt U gebruiken?

 • Sneeuwfrezen

  Sneeuwfrees van Lumag

  Sneeuwfrees LumagEen sneeuwfrees maakt de wegen, paden, oprijlanen en parkeerplaatsen binnen een aantal minuten helemaal sneeuwvrij. Onze sneeuwfrezen zijn ideaal voor professioneel, semiprofessioneel en/of thuisgebruik.

  Een sneeuwfrees blaast het sneeuw wel 10 tot 15 meter ver weg (afhankelijk van het model dat u kiest). Ver weg van de weg, het pad of de parkeerplaats die u sneeuwvrij wilt maken.

  Wij verkopen enkel sneeuwfrezen met twee trappen. Dit zijn de meest effectieve frezen. Het sneeuw wordt bij de modellen met twee trappen verwerkt in 2 fasen: eerst wordt het sneeuw gefreesd waarna het door een turbine wordt weggeblazen.

   
Toont 1 - 13 van de 13 items