Vegen/sneeuwfrezen

Veegmachines en sneeuwfrezen van Lumag

Subcategorieën

 • Veegmachines

  Veegmachine kopen van Lumag

  Lumag veegmachineLumag heeft in principe twee verschillende modellen veegmachines in zijn assortiment. De Lumag KM800 en de KM1000. De KM800 is 80cm breed, zeer robuust qua bouw en geschikt voor het vegen van kleine en grotere oppervlakten. De KM1000 is met zijn 1 meter brede borstel en zijn grote midden zwenkwiel zeer geschikt voor alle ondergronden.

  Bij alle veegmachines worden zowel de borstel als de wielen aangedreven. Alle veegmachines zijn geschikt voor het vegen van verschillende ondergronden zoals steen, klinkers, beton en asfalt etc. De machines kunnen gebruikt worden voor het vegen van zand, bladeren, groenafval, vuil, stro, etc. maar zijn in de winter ook zeer geschikt voor het vegen van sneeuw. Voor alle machines zijn sneeuwschuiven beschikbaar evenals opvangbakken (zowel de KM800 als de KM1000 worden standaard geleverd met sneeuwschuif en opvangbak) 

  Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken: Welke brandstof kunt U gebruiken?

 • Sneeuwfrezen

  Sneeuwfrees van Lumag

  Sneeuwfrees LumagEen sneeuwfrees maakt de wegen, paden, oprijlanen en parkeerplaatsen binnen een aantal minuten helemaal sneeuwvrij. Onze sneeuwfrezen zijn ideaal voor professioneel, semiprofessioneel en/of thuisgebruik.

  Een sneeuwfrees blaast het sneeuw wel 10 tot 15 meter ver weg (afhankelijk van het model dat u kiest). Ver weg van de weg, het pad of de parkeerplaats die u sneeuwvrij wilt maken.

  Wij verkopen enkel sneeuwfrezen met twee trappen. Dit zijn de meest effectieve frezen. Het sneeuw wordt bij de modellen met twee trappen verwerkt in 2 fasen: eerst wordt het sneeuw gefreesd waarna het door een turbine wordt weggeblazen.

   
Toont 1 - 9 van de 9 items