Tuin & Park

Tuin- en parkmachines van Lumag

Subcategorieën

 • Grondboormachines

  Grondboormachines van Lumag

  Grondboormachine LumagLumag heeft twee grondboormachines. Eén model is voorzien een 2-takt benzine motor waarop bijna alle Lumag boren en verlengstukken gebruikt kunnen worden. Daarnaast is er een twee persoons machine welke is voorzien van een 4-takt benzinemotor.

  De EB520G is een zeer compacte maar ook krachtige grondboor vooral geschikt voor semiprofessioneel gebruik.  Hoveniers, boeren en tuinders kunnen met deze machine uitstekend uit de voeten. De grondboormachine wordt compleet geleverd met 3 boren van 100, 150 en 200mm.

  De Lumag EB400PRO is de meest krachtige (ook te gebruiken met twee personen) grondboormachine met een 140 cm³ / 3,3 pk benzine motor. De machine is uiteraard geschikt voor zwaardere boorwerkzaamheden (zowel qua bodem, lengte als diameter). EB400PRO wordt standaard geleverd met een adapter waardoor alle Lumag boren en verlengstukken op deze machine gebruikt kunnen worden (diameter van 60mm tot 300mm en verlengstukken van 300mm tot 600mm lang.

  Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken: Welke brandstof kunt U gebruiken?

 • Stronkenfreesmachine

  Stobbenfrees / Stronkenfrees van Lumag


  Als u een boom wordt omgezaagd blijft er altijd een stronk boven de grond staan. Als u deze niet kunt of volledig wilt verwijderen is een Lumag BSF-15 stronkenfrees de oplossing. Met een stronkenfrees of stobbenfrees van Lumag freest u de stronk of wortels tot onder het maaiveld weg. Lumag levert een uitstekende en zeer wendbare machine voorzien van 9 hardmetalen freesbeitels. De 13 pk benzine motor levert de freesmachine ruim voldoende vermogen waardoor u tot bijna 23 cm diep kunt frezen.

  Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken:  Welke brandstof kunt U gebruiken?

 • Hakselaars

  Hakselaar kopen van Lumag

  Lumag hakselaarLumag heeft in zijn assortiment twee verschillende hakselaars. De Lumag HC1000-EWNL is geschikt voor particulier en semi-professioneel gebruik. De machine heeft één grote invoer trechter. De hakselaar heeft een duplex messentrommel. Het voordeel is dat al het materiaal via deze invoer trechter kan worden vermalen.  Takken van 8 tot 10cm dik en al het overige tuin- en snoeiafval. De 6,5 pk motor in combinatie met een brede messentrommel zullen al het snoei materiaal volledig versnipperen. 

  De Lumag HC1500-EWNL is geschikt voor particulier en professioneel gebruik. De machine heeft één grote invoer trechter. De hakselaar heeft een duplex messentrommel. Het voordeel is dat al het materiaal via deze invoer trechter kan worden vermalen.  Van takken tot meer dan 10 cm dik tot al het overige tuin- en snoeiafval. De 15 pk motor in combinatie met de 30cm brede messentrommel zullen al het snoei materiaal volledig versnipperen. 

  Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken: Welke brandstof kunt U gebruiken?

 • Sleuvengraafmachine

  Sleuvenfreesmachines van Lumag

  Met de Lumag sleuven- en kabelfrees GF-450 en GF-800 kunt u sleuven frezen voor het leggen en verleggen van kabels, het aanbrengen van drainage en het maken van sleuven voor bewatering maar ook het plaatsen van hagen. 

 • Motormaaiers

  Motormaaier kopen van Lumag

  Motormaaier LumagMatom verkoopt verschillende soorten motormaaiers, namelijk ruwterreinmaaiers en een mulchmaaier.

  Een mulchmaaier snijdt het gras een aantal keer. Nadat het gras goed versnippert is, valt het weer terug in het gras. Voordeel hiervan is dat het veel tijd bespaart. Het gras hoef je immers niet af te voeren. En het versnipperde gras dient als natuurlijke mest voor het gazon.

  De ruwterreinmaaier wordt vaak ingezet bij het maaien van zeer hoog gras. Ook parken, bermen en slootranden worden bewerkt met een ruwterreinmaaier.

 • Waterpompen

  Waterpomp / aandrijfmotor kopen van Lumag

 • Blad- en afvalzuiger

  Blad- en afvalzuiger kopen van Lumag

  De Lumag Tornado-800 is een blad- en afvalzuiger. Met deze machine kunt u naast blad ook tuinafval resten en ander vuil opzuigen en direct automatisch verkleinen door het te verhakselen. De machine heeft een grote zuigmond voor aan de machine maar ook een zuigmond met slang waardoor u ook resten tussen struiken en planten kunt opzuigen. Daarnaast heeft de machine een invoertrechter waar u takken en groter snoeiafval in kunt verhakselen.

  De Lumag Tornado-800 is geschikt voor particulier en professioneel gebruik. De machine heeft een elektro-start functie waardoor u met een contact sleutel kunt starten. Uiteraard wordt de machine vanzelf aangedreven en in combinatie met de grote zwenkwielen is hij ook zeer wendbaar. De krachtige 6,5 Pk benzinemotor zorgt ervoor dat u probleem over allerlei ondergronden kunt rijden.

  Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken: Welke brandstof kunt U gebruiken?

 • Onkruidborstelmachine

  Onkruidborstelmachine van Lumag

  Lumag heeft een onkruidborstelmachine. Met deze machine kunt u doormiddel van staaldraadborstels het onkruid tussen de straatstenen verwijderen. Zonder gebruik van onkruidbestrijdingsmiddelen verwijdert u toch effectief het onkruid en mos van uw straatwerk.

  Een krachtige machine die zich vooral onderscheidt doordat hij zo compleet is. De machine wordt namelijk standaard geleverd met een beschermkap die uw volledige borstel afschermt. Daardoor voorkomt u dat het wegborstelde materiaal weg geworpen wordt op plaatsen waar u het liever niet heeft.

  Daardat u het borstel gedeelte kunt naar links en rechts kunt verstellen kunt u ook met de borstel buiten de machine komen en dat is weer handig als u vlak langs een muur op wilt werken of door de goot van een stoeprand moet rijden.

  Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken: Welke brandstof kunt U gebruiken?

    

   
Toont 1 - 16 van de 16 items