Bladblazer 82 Volt

Bekeken producten

82 Volt accu bladblazer GC82BLK2 Bekijk groter

82 Volt accu bladblazer GC82BLK5

Nieuw

De Greenworks 82 volt accu bladblazer GC82BLK5 is een zeer krachtige professionele accu bladblazer in het professionele segment bladblazers. De DIGIPRO koolborstel vrije motor zorgt voor 30% extra vermogen en 70% minder trillingen. De bladblazer is gelijk aan de GC82BL maar wordt geleverd inclusief een 5.0 Ah accu en 82 volt oplader.

Meer details

€ 700,00

excl. BTW
€ 847,00 incl. BTW

Direct leverbaar

De Greenworks 82 volt accu bladblazer GC82BLK5 is een zeer krachtige professionele accu bladblazer in het professionele segment bladblazers. De DIGIPRO koolborstel vrije motor zorgt voor 30% extra vermogen en 70% minder trillingen. De bladblazer is gelijk aan de GC82BL maar wordt geleverd inclusief een 5.0 Ah accu en 82 volt oplader.

Het grote voordeel van snoerloos blazen is uiteraard geen verlengsnoeren, bijna geen lawaai, lage onderhoudskosten en geen brandstof verbruik. Rekent u maar eens uit wat het u bespaart als u geen dure brandstof meer hoeft aan te schaffen. Geen brandstof gebruiken betekent geen uitlaatgassen dus ook nog eens milieuvriendelijk bladblazen.

De bladblazer is vergelijkbaar met 30cc benzine motor bladblazer. De 82 VOLT Lithium ION accu’s zorgen voor een zeer lange blaastijd met extreem hoge blaassnelheid en luchtstroom. De blaassnelheid is volledig variabel regelbaar. De max. blaassnelheid is 200 km/h. De luchtvolume is 500CFM/ 14.1 m³/min. mede door de Jet Turbine technologie. Dit maakt de blazer geschikt voor zowel natte als droge bladeren. De maximale blaastijd bedraagt 140 minuten in de laagste blaas stand (is voor gewoon blad blaaswerk uitstekend te gebruiken) en 60 minuten in de middelste stand en 30 minuten in de hoogste stand (met een 5.0 Ah 82 Volt accu).

De laadtijd van een 5.0 Ah accu bedraagt ca. 75 minuten. Met een Backpack accu bedraagt de werktijd tot 3 keer meer als met een 5.0 Ah accu.

De accu van van een bladblazer kunt u ook gebruiken in 7 andere 82 Volt Greenworks tuinmachines zoals in een heggenschaar, grasmaaier en kettingzaag etc. Dit assortiment wordt de komende jaren verder uitgebreid. De machine wordt geleverd exclusief een accu en lader. Garantie 2 jaar.

Aandrijving 82 Volt accu elektromotor
Type Motor Digipro motor (geen koolborstels)
Type accu Lithium Ion
Max. blaassnelheid 200 km/uur
Lucht volume 500 CFM
Aantal blaasstanden Volledig variabel regelbaar
Blaaspijp Ja
Opzuigbuis Nee
Versnipperfunctie (mulchen) Nee
Geleverd incl. accu ('s) Ja, 1 x 5.0 Ah accu
Geleverd incl. lader Ja
Geluidsniveau LWA/LPA 96,2 db(A) / 88 db(A)
Gewicht 2,7 Kg (excl. 5.0 Ah accu)

Accessoires