Bladblazer 82 Volt

Bekeken producten

82 Volt accu bladblazer GC82BLB Bekijk groter

82 Volt accu bladblazer GC82BLBK125

Nieuw

De Greenworks 82 volt accu bladblazer GC82BLBK125 is een zeer krachtige professionele accu bladblazer in het professionele segment bladblazers. De DIGIPRO koolborstel vrije motor zorgt voor 30% extra vermogen en 70% minder trillingen. De machine is gelijk aan de GC82BLB maar wordt geleverd inclusief een BACKPACK ACCU GC82BP.

Meer details

€ 1.371,07

excl. BTW
€ 1.659,00 incl. BTW

Direct leverbaar

De Greenworks 82 volt accu bladblazer GC82BLBK125 is een zeer krachtige professionele accu bladblazer in het professionele segment bladblazers. De DIGIPRO koolborstel vrije motor zorgt voor 30% extra vermogen en 70% minder trillingen. De machine is gelijk aan de GC82BLB maar wordt geleverd inclusief een BACKPACK ACCU GC82BP.

De bladblazer is doormiddel van een korte kabel aan te sluiten op de accu Backpack. Groot voordeel is dat u het gewicht van de accu niet in uw handen hebt. U draagt dus het gewicht van uw accu op uw rug!

Het grote voordeel van snoerloos blazen is uiteraard geen verlengsnoeren, bijna geen lawaai, lage onderhoudskosten en geen brandstof verbruik. Rekent u maar eens uit wat het u bespaart als u geen dure brandstof meer hoeft aan te schaffen. Geen brandstof gebruiken betekent geen uitlaatgassen dus ook nog eens milieuvriendelijk bladblazen.

De 82 VOLT Lithium ION accu’s zorgen voor een zeer lange blaastijd met extreem hoge blaassnelheid en luchtstroom. De blaassnelheid is in standen instelbaar. Max. snelheid 230 km/h. De luchtvolume is 600CFM of 16.9 m³/min. Dit maakt de blazer geschikt voor zowel natte als droge bladeren. De maximale blaastijd bedraagt op vol vermogen meer als 2,5 uur. De bladblazer kan gebruikt worden in combinatie met de accu BackPack GC82BP of de accu houder incombinatie met harnas. Het vibratieniveau ligt op 2.5m/s.

De machine wordt geleverd inclusief een curved nozzle: een adapter die de blaassnelheid verhoogt en het werk vergemakkelijkt.

De Backpack accu van van een bladblazer kunt u ook gebruiken met andere 82 Volt Greenworks tuinmachines zoals in een heggenschaar, kettingzaag, trimmer etc. Dit assortiment wordt de komende jaren verder uitgebreid.  Garantie 2 jaar.

Aandrijving 82 Volt accu elektromotor
Type Motor Digipro motor (geen koolborstels)
Type accu Lithium Ion
Max. blaassnelheid 230 km/uur
Lucht volume 600 CFM
Aantal blaasstanden 3 standen en variabel regelbaar
Blaaspijp ja, incl. curved adapter
Opzuigbuis Nee
Versnipperfunctie (mulchen) Nee
Geleverd incl. accu ('s) Ja, incl. accu Backpack GC82BP
Geleverd incl. lader Ja
Gewicht 2.1 Kg