Veegmachines

Veegmachine kopen van Lumag

Lumag veegmachineLumag heeft in principe drie verschillende modellen veegmachines in zijn assortiment. De Lumag KM600 serie, de Lumag KM800 en de KM1000. De KM600 is een compactere 60cm brede veegmachine die door zijn specifieke wiel aandrijfsysteem zeer wendbaar is. Het unieke oliebadfilter op de KM600 maakt de veegmachine ook zeer geschikt in stofrijke omgevingen. De KM800 is 80cm breed, robuuster qua bouw en geschikter voor het vegen van grotere oppervlakten. De KM1000 is met zijn 1 meter brede borstel en zijn grote midden zwenkwiel zeer geschikt voor alle ondergronden.

Bij alle veegmachines worden zowel de borstel als de wielen aangedreven. De KM600 serie bestaat uit een KM600 veegmachine met sneeuwschuif en een KM600 veegmachine met elektro start (KM600 E-START). Deze start dus doormiddel van een druk op de knop. Alle veegmachines zijn geschikt voor het vegen van verschillende ondergronden zoals steen, klinkers, beton en asfalt etc. De machines kunnen gebruikt worden voor het vegen van zand, bladeren, groenafval, vuil, stro, etc. maar zijn in de winter ook zeer geschikt voor het vegen van sneeuw. Voor alle machines zijn sneeuwschuiven beschikbaar evenals opvangbakken (zowel de KM800 als de KM1000 worden standaard geleverd met sneeuwschuif en opvangbak) 

Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken: Welke brandstof kunt U gebruiken?

Subcategorieën

   
Toont 1 - 7 van de 7 items