Straatwerk

Straatwerk machines van Lumag

Subcategorieën

 • Trilplaten

  Trilplaat kopen van Lumag

  lumag trilplaat kopenLumag levert een complete range trilplaten / grondverdichters met een slagkracht van 835 kg tot 4000 kg. Er zijn zowel benzine als dieselmotoren leverbaar. Elke trilplaat van Lumag wordt nu standaard uitgerust met een rubbermat en transportwielenset. De rubbermat voorkomt beschadigingen aan uw straatwerk en kan eventueel uw slagkracht dempen.

  Alle trilplaten van Lumag zijn voorzien van Loncin motoren. Matom geeft u als importeur van Lumag NU 5 JAAR GARANTIE  en 1 maand " niet goed geld terug garantie" omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze trilplaten. Nadere uitleg kunt u lezen op: Matom 1-2-3 Waarborg en Aanmelden 5 jaar garantie.

  Wilt u weten welke trilplaat voor u het meest geschikt is, kijk dan op: Welke trilplaat moet ik aanschaffen?  

  Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken: Welke brandstof kunt U gebruiken?

 • Stampers

  Trilstamper kopen van Lumag


  Lumag TrilstamperLumag heeft twee verschillende modellen stampers in zijn assortiment. De VS80C en VS80S serie zijn beide voor normaal gebruik, dus niet voor de zeer intensieve gebruikers. De VS80C serie heeft een zwaardere motor als de VS80S maar deze is ook groter waardoor de bovenbouw ook breder is. Alle modellen trilstampers zijn leverbaar met een extra smalle grondplaat van 220mm breed.

  De VS80C en VS80S stampers zijn voorzien van een Loncin motor, een 4 takt-motor (euro loodvrij). Met een slagkracht van 1200 kg zijn de machines veelzijdig inzetbaar voor alle stampwerkzaamheden. Om de trilstamper eenvoudig te transporteren worden alle modellen geleverd met een zeer degelijke transportwielenset.

  Matom geeft u als importeur van Lumag stampers 3 jaar garantie op Loncin motoren, 2 jaar garantie op de stampers en 1 maand " niet goed geld terug garantie" omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze trilstampers. Nadere uitleg kunt u lezen op: Matom 1-2-3 Waarborg Tevens adviseren wij u over graag over de verschillende soorten brandstof die u kunt gebruiken:  Welke brandstof kunt U gebruiken?

 • Steenknippers

  Stenenknippers / tegelknippers van Matom

  Stenenknipper LumagHet Matom knipper assortiment bestaat uit steenknippers, klinkerknippers, tegelknippers, kalkzandsteenknippers, gasbetonknippers en gipsblokkenknippers. Matom heeft een zeer uitgebreidt assortiment. Voor het lichtere werk (o.a. sierbestrating) is er bijvoorbeeld de Ultra light knipper.

  Alle knippers worden voor Matom geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Orit. De knippers zijn geschikt voor alle gebruikers ook voor de echte professional en de kwaliteit wordt onderstreept met een unieke 7 JAAR garantie.

 • Handgereedschappen

  Straatwerk handgereedschappen van Matom

  Stenenknipper Lumag

  Matom heeft ook een complete lijn handgereedschappen die u nodig heeft tijdens straatwerkzaamheden. Van steenklemmen,bandentangen tot draadpennen. Deze complete lijn wordt voor Matom gefabriceerd door Orit.

  Deze Nederlandse fabrikant is één van de grootste producenten van steenknippers ter wereld met productie in Europa. De steenknippers en overige gereedschappen zijn voor de echte professional en de kwaliteit wordt onderstreept met een unieke 7 JAAR garantie.

   

 • Steen-tegelzaagmachines

  Tegelzaagmachine / Steenzaagmachine van Lumag

  Steen- en tegelzaagmachine LumagLumag heeft in zijn assortiment 4 steen- en tegelzaagmachines. De Lumag STM350-800 en STM450-700 zijn geschikt als steenzaagmachine en tegelzaagmachine. U legt het te zagen materiaal op het rolplateau en dit rolplateau duwt u door de diamantzaag. De machine is geschikt voor alle bouw- en straatmaterialen maar minder geschikt voor keramische tegels. De ZS-700PRO is een echte blokkenzaag met een maximale zaaghoogte van 28cm.

  Voor het zagen van keramische tegels of grote natuursteen tegels (maar uiteraard ook stenen of klinkers) is het beter een machine met een bovenarm te gebruiken zoals de Lumag FS350-1200PRO. U legt bij dit type machine het te zagen materiaal op een werktafel en trekt de diamantzaag door het te zagen materiaal. U zaagt altijd 100% nauwkeurig.

 • Doorslijpers

  Doorslijper van Lumag

  Lumag doorslijper

  Lumag heeft met zijn TS350GPRO-NL en TS350GPRO2-NL (machine is gelijk aan TS350GPRO-NL maar wordt geleverd inclusief 10 liter drukvat) een krachtige doorslijper in zijn assortiment met een 350mm zaagblad. Een doorslijper of bandenzaag wordt vooral gebruikt voor het zagen van stoeprandbanden, tegels, stenen, beton, betonbanden etc. Een bandenzaag wordt in principe altijd gebruikt met water (via een drukvat of tuinslang aangevoerd). Dit water zorgt voor extra koeling van het diamantzaagblad en daardoor een langere levensduur maar vooral ook voor stofonderdrukking. De Lumag doorslijpers worden altijd geleverd inclusief diamantzaagblad. 

  De doorslijper heeft een cilinderinhoud van 64 cm³ en een 3,7 pk 2 Takt-benzine motor. 

 • Diamantzaagbladen

  Diamantzaagbladen van Lumag

  DiamantzaagbladMatom levert een assortiment diamantzaagbladen onder de merknamen Lumag en Diadema. Deze diamantzaagbladen zijn geschikt voor doorslijpers, steenzagen, tegelzaagmachines, muurzagen etc. De diameters zijn 350mm of 450mm en de asgaten 20mm, 25,4mm en 30mm.

  De diamantzaagbladen zijn verkrijgbaar voor diverse toepassingen zoals het zagen van beton, stenen, klinkers, natuursteen, keramische materialen en overige bouwmaterialen. Matom werkt met verschillende kwaliteiten waarbij 1 staat voor Top kwaliteit en 4 voor Standaard kwaliteit.

  Wilt u meer weten over diamantzaagbladen, kwaliteit verschillen en probleemoplossingen kijk dan op: Welk diamantzaagblad aanschaffen?

   
per pagina
Toont 1 - 24 van de 54 items